Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 54 (7055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Periculos

Un bărbat s-a întors în spital la câteva minute după externare, în urma unui accident provocat de un nepot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Fălticeni care s-a externat ieri după-amiază din spitalul "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava a ajuns în doar câteva minute din nou pe mâna medicilor, după ce nepotul care venise să-l ia cu mașina de la unitatea medicală a produs un accident în apropierea satului Cumpărătura. În urma acroșării unui tir, autoturismul condus de tânărul din municipiul Fălticeni s-a răsturnat în afara șoselei, la circa un metru de o râpă adâncă de peste 10 metri, victimele fiind preluate și transportate la spital.

Accidentul a avut loc marți după-amiază, în jurul orei 16.30, după ce bărbatul care se externase fusese preluat de la spital de nepotul său, pentru a fi transportat spre casă, la Fălticeni. Ajuns în zona unor curbe spre satul Cumpărătura, șoferul autoturismului a intrat în depășirea unui tir, însă a realizat destul de târziu că din față venea o altă mașină. În încercarea de a reintra pe banda lui de circulație, acesta a tras brusc de volan și a intrat în coliziune cu tirul pe care încerca să-l depășească. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în dreapta, în afara șoselei, unde a rămas răsturnat pe cupolă. Cele trei persoane din interior au reușit să iasă singure sau ajutate de șoferii care treceau prin zonă, erau conștiente și cooperante și au fost transportate la spital cu trei ambulanțe, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări întreprinse de polițiști, vina producerii accidentului ar aparține șoferului de la volanul autoturismului, care a intrat într-o depășire imprudentă și nu a mai putut redresa mașina la timp. Circulația prin zonă s-a desfășurat vreme de o oră pe un singur fir, iar cercetările sunt continuate de polițiști pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat s-a întors în spital la câteva minute după externare, în urma unui accident provocat de un nepot.
 Vizualizări articol: 2815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat s-a întors în spital la câteva minute după externare, în urma unui accident provocat de un nepot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei