Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 54 (7055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pagube

O gospodărie din Vama a fost afectată de un puternic incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu a afectat grav luni seara o gospodărie din comuna Vama. Focul a fost observat în jurul orei 18.40 de către proprietar, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a dat alarma, solicitând intervenția pompierilor. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Gura Humorului, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, precum şi o autospecială din cadrul  Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au reușit localizarea și neutralizarea incendiului.

În urma flăcărilor puternice au fost distruse acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați, anexe de locuit din lemn cu o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați, un garaj din lemn cu o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați și un adăpost de animale din lemn cu o suprafață de 40 metri pătrați. În interiorul acestuia se afla un autoturism Dacia 1100 care a fost avariat, degradându-se tencuieli interioare ale casei de locuit, tâmplărie, ferestre, uși, scara interioară din lemn, plafonul din lemn, obiecte electrocasnice, elemente de mobilier, textile și scule electrice, proprietarul estimând un prejudiciu de 40.000 de lei.

Sursa probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric, printr-un conductor electric defect. Din păcate proprietarul nu avea asigurare pentru bunurile din gospodărie.

În aceeași zi un incendiu a cuprins acoperișul unei case și cel al unei bucătării de vară din satul Jahalia, al comunei Râșca. La fața locului s-au deplasat formațiunea de pompieri civili din comuna  Rîșca şi pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni, cu 3 autospeciale, care au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Flăcările au distrus cele două acoperișuri și mai mult de jumătate din casă şi bucătăria de vară, valoarea pagubei fiind de aproximativ 10.000 de lei. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că focul a pornit din zona bucătăriei de vară, care este amplasată în partea laterală stânga a casei, cel mai probabil din cauza unui coș de fum necurățat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O gospodărie din Vama a fost afectată de un puternic incendiu.
 Vizualizări articol: 1257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O gospodărie din Vama a fost afectată de un puternic incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei