Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 54 (7055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Aproape 84 de kilograme de heroină, capturate la graniţa cu Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, structură din care face parte şi Poliţia de Frontieră Suceava, au interceptat, la începutul acestei săptămâni, un transport important de droguri. Potrivit comunicatului Poliţiei de Frontieră Suceava, lunea trecută, în jurul orei 09.30, pe calea de acces în România din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Sighetu Marmaţiei a intrat un autoturism marca Renault Sport GT înmatriculat în Germania în care se aflau doi cetăţeni olandezi, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 29, respectiv 44 de ani. Acţionând în baza analizei de risc poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi al bagajelor, ocazie cu care au descoperit în podeaua autoturismului un spaţiu special amenajat în care erau ascunse 167 de pachete care conţineau o substanţă de culoare maronie-gălbuie, presupusă a fi din categoria drogurilor de mare risc. Substanţa, în greutate totală de 84,3 kg, a fost ridicată de poliţiştii de frontieră şi trimisă spre analiză la laboratorul de specialitate, iar în urma expertizei s-a stabilit că era heroină. Cercetările sunt continuate de către D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureş cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş şi S.C.C.O. – Maramureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc fără drept şi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept”, fapte prevăzute şi pedepsite de art.3 alin 2 şi art.4 alin.2 din Legea 143 / 2000  privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, raportat la art. 38 alin. 2 din  Codul Penal. În urma probatoriului administrat de procurorul de caz din cadrul  D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureş, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor două persoane. „Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul primit la redacţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 84 de kilograme de heroină, capturate la graniţa cu Ucraina.
 Vizualizări articol: 1905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 84 de kilograme de heroină, capturate la graniţa cu Ucraina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei