Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 53 (7054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Siret

Marfă de contrabandă şi lemn confiscat, în timpul unei acţiuni a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune desfăşurată de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Siret a dus la identificarea mai multor abateri de la legislaţie sancţionate contravenţional, precum şi la confiscarea unor bunuri transportate fără documente legale. Astfel, în perioada 1-2 martie, 15 poliţişti de la Poliţia Oraşului Siret şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi au efectuat peste 100 de controale auto, aplicând sancţiuni în valoare de 7.700 de lei şi confiscând marfă în valoare de peste 17.500 de lei. În acelaşi timp poliţiştii au constatat în timpul controalelor comiterea a trei infracţiuni de contrabandă, precum şi a două infracţiuni silvice.

Vineri seara, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi au oprit pentru control pe DN 2 un autoturismul marca VW Golf, condus de către un bărbat de 42 ani, din oraşul Rădăuţi. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în interiorul acestuia a fost identificată cantitatea de 60 de pachete de ţigări în valoare de 720 de lei. Pe numele celui de la volan a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”.

Sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Oraşului Siret au identificat pe DJ 291A din comuna Grămeşti o autoutilitară marca Volvo care transporta material lemnos. În urma verificărilor s-a constatat că materialul lemnos transportat nu corespunde atât calitativ, cât şi cantitativ cu cel trecut în avizul de însoţire, fapt pentru care s-a confiscat cantitatea de 42,62 metri cubi buştean, în valoare de aproape 15.000 de lei. Conducătorul auto al autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 6.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marfă de contrabandă şi lemn confiscat, în timpul unei acţiuni a poliţiei.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marfă de contrabandă şi lemn confiscat, în timpul unei acţiuni a poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei