Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 52 (7053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

,,Spune NU Cariilor!”

Campanie pentru promovarea igienei orale în rândul elevilor, la Şcoala Nr. 4 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clasele din ciclul primar de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava au desfășurat recent activități în cadrul Campaniei ‚ interjudeţene de igienă orală ,,Spune NU Cariilor!”, ediția a III-a.

Inițiatorul campaniei, GPN „Țăndărică” Suceava, împreună cu instituții școlare din județele Botoșani și Suceava, au dorit să aducă în prim plan cadrelor didactice, părinţilor şi mai ales elevilor și preșcolarilor necesitatea şi importanţa abordării încă de la cea mai fragedă vârstă a unui comportament adecvat de igienă orală şi menţinerea acestui obicei pe parcursul întregii vieţi.

În cadrul Campaniei „Spune NU Cariilor!”, implementată și la nivelul Școlii Nr.4 Suceava, s-au desfășurat 11 activități pe parcursul întregii săptămâni. Coordonatorul campaniei, consilier școlar Ramona Întorsură din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Suceava și echipa sa de proiect formată din profesorii înv. primar de la Școala Nr.4 Suceava, Veronica Moscaliuc, Lenuța Bujor, Ioana Ghioc, Maria Tașcă, Cătălina Miron, Paula Jescu, Isabela Apăvăloaie, Oltița Voroniuc, Mirela Mazilu, Alina Stanciu, Daniela Zofotă și Felicia Maftei, s-au preocupat de desfășurarea unor activități variate, dintre care amintim: „Ascultă-l pe specialist, ca să n-ai un zâmbet trist”, „Un zâmbet frumos și sănătos”, „Secretele dinților sănătoși”, „Povestea lui Dințișor”, „Dinții și alimentația sănătoasă”, „Implică-te și donează un zâmbet sănătos!”

„Prin activitățile derulate s-au urmărit: însușirea normelor de igienă orală, realizarea unei comunicări între stomatolog și elevi care să favorizeze o relație armonioasă, ținând cont de aspectele psihologice ale elevilor etc.”, au transmis cei implicați în organizare.

O implicare deosebită în activități a avut-o dr. stomatolog Daniela Gheorghiță, la Cabinetul școlar dentar Nr. 5, din incinta școlii, care i-a învățat pe elevi să aibă o atitudine pozitivă față de igiena dentară, explicându-le că este o componentă importantă pentru sănătatea întregului organism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie pentru promovarea igienei orale în rândul elevilor, la Şcoala Nr. 4 Suceava.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie pentru promovarea igienei orale în rândul elevilor, la Şcoala Nr. 4 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei