Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 51 (7052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordin de protecţie

Un bărbat din Pârteştii de Jos a fost reţinut, după ce şi-a ameninţat soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Pârteştii de Jos a fost reţinut pentru 24 de ore în spatele gratiilor, după ce pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. Bărbatul este acuzat de violenţă în familie, acesta fiind motivul pentru care pe numele său a fost întocmit un ordin de restricţie.

Joi la prânz, poliţiştii Postului Pârteştii de Jos au fost sesizaţi de către asistenta socială din cadrul primăriei locale despre faptul că în noaptea care trecuse o femeie de 34 de ani, din comună, a fost victima violenţei exercitate de soţul acesteia.

În timpul verificărilor poliţiştii au stabilit că în seara zilei de miercuri, soţul femeii, în vârstă de 44 de ani, în timp ce se afla acasă împreună cu soţia, în urma unor divergenţe familiale, a ameninţat-o pe aceasta cu acte de violenţă, violenţele continuând şi în dimineaţa zilei care a urmat. Fiindu-i teamă de consecinţe, femeia a reclamat poliţiştilor cele întâmplate, aceştia completând formularul de evaluare a riscului şi emiţând un ordin de protecţie provizorie faţă de bărbatul de 44 de ani. Totodată, în urma plângerii depuse de soţia căreia ameninţările i-au creat o stare de teamă, pe numele soţului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată. Întrucât pe numele acestuia, în cursul anului trecut, fusese întocmit un rechizitoriu pentru trimiterea acestuia în judecată pentru comiterea unor fapte de violenţă în familie, poliţiştii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

El urmează a fi audiat de către procurori, care, în funcţie de probatoriul administrat, vor lua decizia luării unei măsuri restrictive faţă de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Pârteştii de Jos a fost reţinut, după ce şi-a ameninţat soţia.
 Vizualizări articol: 2579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat din Pârteştii de Jos a fost reţinut, după ce şi-a ameninţat soţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei