Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 50 (7051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În familie

Acuzat de violenţă verbală şi ameninţări cu moartea, un bărbat a primit ordin de restricţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Volovăţ s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, pe numele lui fiind emis şi un ordin de restricţie, după ce şi-a terorizat o perioadă îndelungată familia. El este acuzat de nenumărate violenţe verbale şi ameninţări comise împotriva soţiei şi a fiului de 20 de ani, făcându-i pe aceştia să părăsească locuinţa pentru a se simţi în siguranţă.

Plângerea împotriva soţului agresiv a fost formulată de o femeie de 54 de ani, din comuna Volovăţ, miercuri după-amiază, aceasta povestindu-le poliţiştilor că este ameninţată cu moartea de către soţul ei în vârstă de 59 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia locuieşte împreună cu soţul ei, precum şi cu fiul acestora, în vârstă de 20 ani. În urmă cu mai bine de o săptămână, bărbatul a plecat în vizită la nişte rude în judeţul Timiş, iar marţi a revenit la domiciliul unde se afla fiul său. Constatând că soţia sa nu se afla acasă, bărbatul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice l-a provocat la scandal pe fiul său, apoi, în curte, a adresat ameninţări la adresa soţiei sale.

Din cauza stării de teamă creată celor doi, mamă şi fiu, aceştia au fost nevoiţi să părăsească locuinţa şi să doarmă în timpul nopţii de marţi spre miercuri la rude. A doua zi, când au vrut să se întoarcă acasă, au solicitat ajutorul poliţiei.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că soţul ei consumă zilnic băuturi alcoolice, este agresiv verbal atât cu ea cât şi cu membrii familiei, pe care îi ameninţă cu moartea, lucrurile petrecându-se astfel din ce în ce mai des în ultima perioadă. Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatând că există un risc iminent asupra vieţii şi integrităţii corporale a celor doi. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, emis miercuri la ora 16.00 şi valabil până în data de 4 martie 2019, ora 16.00, bărbatul fiind obligat în această perioadă să păstreze o distanţă minimă de 5 metri faţă de soţie, să părăsească temporar locuinţa de la imobilul din comuna Volovăţ şi să locuiască într-o anexă a acelui imobil. În acelaşi timp femeia a formulat o plângere penală pentru ameninţare, care va fi soluţionată în cadrul unui dosar penal deschis pe numele bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzat de violenţă verbală şi ameninţări cu moartea, un bărbat a primit ordin de restricţie.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acuzat de violenţă verbală şi ameninţări cu moartea, un bărbat a primit ordin de restricţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei