Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 48 (7049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Un bărbat acuzat că a tâlhărit un bătrân în plină stradă a fost arestat pentru 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetările poliţiştilor demarate în urma unei infracţiuni de tâlhărie, comisă în urmă cu şapte luni de zile la o locuinţă din municipiul Fălticeni, au dus la identificarea autorului şi demararea acţiunii penale împotriva acestuia. El a fost reţinut luni cu ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentat marţi după-amiază în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Sesizarea în legătură cu fapta de tâlhărie a fost făcută în dimineaţa zilei de 24 iulie a anului trecut, când la sediul poliţiei din municipiul Fălticeni a venit un bărbat de 62 de ani, care a povestit că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. El le-a relatat poliţiştilor că în seara de 21 iulie, în jurul orei 23.30, a fost acostat de un tânăr necunoscut pe strada Republicii din oraş, care l-a lovit cu pumnii şi i-a sustras din buzunarul cămăşii suma de 280 de lei, un telefon mobil marca Samsung J5 şi un pachet de ţigări. Cercetările ulterioare au arătat că în acea seară, bărbatul de 62 de ani a plecat din centrul oraşului Fălticeni, unde se afla în desfăşurare un spectacol organizat cu ocazia ,,Zilelor Oraşului Fălticeni”, către domiciliu. Când a ajuns pe strada Republicii, la intersecţia cu strada Dogari, a fost acostat din spate de către doi tineri necunoscuţi. Unul dintre aceştia a lovit victima cu pumnul şi i-a sustras din buzunarul de la piept al cămăşii banii, telefonul şi ţigările, după care s-a făcut nevăzut. În urma agresiunii victima a suferit leziuni traumatice minore la nivelul feţei, fără a avea nevoie de asistenţă medicală.

 

Cercetările ulterioare şi semnalmentele date de victimă au dus la identificarea autorului tâlhăriei

În urma plângerii depuse de către bărbatul de 62 de ani, poliţiştii au demarat cercetările pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În urma verificărilor făcute şi a probelor adunate, în cursul lunii februarie a fost identificat autorul comiterii gravei infracţiunii, în persoana lui Constantin Ioan, de 32 de ani, din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, bărbat cu antecedente penale. În cursul zilei de 18 februarie, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva acestuia, iar luni inculpatul a fost identificat în zona domiciliului din oraşul Hârlău, de unde a fost ridicat în baza unui mandat de aducere şi transportat la sediul Poliţiei Fălticeni.

În cursul aceleiaşi zile, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe baza unei ordonanţe emise de anchetatori. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma prezentării sale marţi după-amiază în faţa magistraţilor Judecătoriei Fălticeni, aceştia au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Constantin Ioan a fost încarcerat aseară în arestul IPJ Suceava, unde va efectua perioada arestului preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat acuzat că a tâlhărit un bătrân în plină stradă a fost arestat pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat acuzat că a tâlhărit un bătrân în plină stradă a fost arestat pentru 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei