Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 48 (7049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înfiorător

Individ trimis în judecată pentru că ar fi violat de zeci de ori o copilă, de la vârsta de 7 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un individ din Vatra Dornei a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de viol în formă continuată, acuzaţiile faţă de el fiind pur şi simplu înfiorătoare: acesta ar fi constrâns-o să facă sex pe fiica concubinei sale, încă de când minora avea vârsta de 7 ani. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au date despre comiterea a cel puţin 60 de acte sexuale, de la sfârşitul anului 2013, până înainte de Crăciunul anului 2018.

Atunci, minora, care nu a împlinit încă 14 ani, s-a plâns unei colege de şcoală şi i-a spus prin ce trece de câţiva ani. Informaţia a ajuns şi la urechile poliţiştii judiciarişti dorneni, care au tratat serios datele şi au aflat informaţii şocante. Prima a fost că bărbatul mai are la activ o condamnare la 9 ani de închisoare pentru pedofilie.

Din cercetările coordonate de procurori rezultă că individul a constrâns-o pe minoră fizic şi moral la acte sexuale repetate. Acestea aveau loc periodic, individul profitând de faptul că fata locuia în casa lui.

Procurorii au mai arătat că inculpatul a recunoscut în principiu săvârşirea faptelor, dar a susţinut în mod repetat că minora chiar şi-ar fi dorit activitatea sexuală, în ciuda vârstei fragede pe care o avea la acel moment. Aceste declaraţii nu au suport real, au mai concluzionat procurorii.

Individul se află în arest preventiv de la începutul acestui an, de când i-a fost probată activitatea infracţională.

Concubina bărbatului le-a declarat poliţiştilor că nu a ştiut ce se întâmplă între individ şi fiica sa. 

 

Fapte abominabile de același gen petrecute recent în județ 

Din păcate, cazuri de acest gen, cu fete de vârste foarte fragede agresate de taţi vitregi ori chiar de cei drepţi, au ieşit la iveală periodic în judeţul nostru. Chiar poliţiştii dorneni au mai instrumentat recent un caz asemănător.

Cel mai şocant a fost cazul de anul trecut al unui bărbat din Putna, tată a şase copii, pus sub acuzare pentru că şi-a agresat sexual trei dintre fiice. Din cercetările poliţiştilor a rezultat că fetele erau supuse la perversiuni şi jocuri sexuale. Fetele au fost supuse perioade lungi de timp la astfel de traume. Ancheta a plecat de la o sesizare anonimă ajunsă la Direcţia de Protecţie a Copilului Suceava.
Bărbatul din Putna a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Un alt individ, din satul Moara Nica, comuna Moara, a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală asupra celor două fiice. 

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru că şi-ar fi violat una dintre fiice de când aceasta avea vârsta de 7 ani şi până la împlinirea vârstei de 18 ani. Mai mult, ar fi încercat să întrețină  în mod repetat raporturi sexuale şi cu o altă fiică minoră, începând cu vârsta de 4-5 ani a acesteia şi până în luna aprilie a anului 2016. În acest caz, sentința de condamnare nu este definitivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individ trimis în judecată pentru că ar fi violat de zeci de ori o copilă, de la vârsta de 7 ani.
 Vizualizări articol: 2794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Individ trimis în judecată pentru că ar fi violat de zeci de ori o copilă, de la vârsta de 7 ani3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei