Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 48 (7049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancțiuni

Autoutilitară plină cu material lemnos, confiscată în timpul unei acțiuni de control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O autoutilitară încărcată cu cherestea de rășinoase a fost indisponibilizată de un echipaj mixt de control, după ce bărbatul de la volan nu a putut prezenta nici un document legal de însoțire a transportului. Transportul ilegal a fost identificat în timpul unei acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării și prelucrării masei lemnoase, care a avut loc timp de o săptămână în întreg județul.

Acțiunea a fost demarată de polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și cei din cadrul subunităților teritoriale de poliție, în cooperare cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava și ai Direcției Silvice Suceava, care au organizat acțiuni punctuale prin județ în perioada 18-25 februarie. Au fost efectuate astfel 45 de controale, timp în care au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 113.745 de lei. Echipajele de control au confiscat aproape 160 de metri cubi de lemn, la întreaga acțiune participând peste 160 de polițiști și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava.

Vineri dimineață, în cursul aceleiași acțiuni, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A din comuna Marginea o autoutilitară condusă de un localnic de 29 de ani, care transporta material lemnos. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu avea documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul specialiștilor silvici. În urma inventarierii aceștia au stabilit faptul că bărbatul transporta ilegal cantitatea de 5 metri cubi de cherestea din esență rășinoase.Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, materialul lemnos, în valoare de 3.195 lei, a fost confiscat, iar autoutilitara în valoare de circa 3.000 de euro a fost indisponibilizată și predată în custodie personalului silvic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoutilitară plină cu material lemnos, confiscată în timpul unei acțiuni de control.
 Vizualizări articol: 1538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autoutilitară plină cu material lemnos, confiscată în timpul unei acțiuni de control5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei