Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 46 (7047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

”Martor” ocular

Urmele lăsate de papuci l-au dat de gol pe un tânăr care tocmai furase dintr-o frizerie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 19 ani din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în spatele gratiilor şi s-a ales cu un dosar penal, după ce fiind cercetat sub control judiciar, a intrat prin efracţie într-o frizerie de unde a furat bani şi obiecte. Fiind oprit de poliţişti pe stradă, el a încercat să-i inducă în eroare pe aceştia, povestindu-le că doi indivizi au dat o spargere la o frizerie din zonă. Probele găsite însă la locul furtului îl încriminau tocmai pe aşa zisul martor, care s-a dovedit până la urmă a fi autorul spargerii.

Incidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 23.10, când poliţişti ai Compartimentului de Siguranţă Publică din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, l-au legitimat pe un tânăr de19 anidin municipiu, aflat sub incidenţa măsurii de control judiciar, în timp ce se deplasa pe strada Bogdan Vodă din municipiu. Fiind întrebat cu privire la motivul prezenţei sale în zonă, tânărul a declarat că auzise, în urmă cu puţin timp, două persoane pe care le cunoştea că au intrat şi au furat bani şi aparate de tuns din interiorul unei frizerii din apropiere. El le-a mai spus poliţiştilor că în acel moment tocmai plecase în căutarea unei patrule de poliţie, pentru a le sesiza furtul.

El i-a condus pe poliţişti la imobilul în care se afla frizeria, pe strada Calea Bucovinei, unde oamenii legii au constatat că una dintre ferestrele frizeriei fusese deschisă, pe aici pătrunzându-se în interior. Cercetările făcute în interior au arătat faptul că hoţii furaseră  suma de 185 de lei şi două aparate de tuns. La o analizare mai atentă a urmelor găsite pe pardoseala frizeriei, poliţiştii au constatat că acestea corespundeau încălţărilor purtate de tânărul de 19 ani. Astfel a ieşit la iveală faptul că în cursul acelei seri, în jurul orei 22.45, tânărul de 19 ani, ajutat de un bărbat de 34 de ani tot din oraş, a reuşit să escaladeze fereastra frizeriei, pe care au găsit-o închisă dar neasigurată. Din frizerie a sustras 185 lei şi două aparate de tuns Philips, în valoare de 100 lei fiecare, bunuri şi bani care au fost ulterior recuperate. În urma consultării cu procurorul de caz, s-a stabilit măsura reţinerii pentru 24 ore pentru autorul de 19 ani, care comisese o nouă infracţiune, aflat fiind sub măsura controlului judiciar.  În cursul zilei de sâmbătă a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Celălalt individ, care i-a dat o mână de ajutor la comiterea furtului, va fi cercetat în stare de libertate. Cei doi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de 385 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmele lăsate de papuci l-au dat de gol pe un tânăr care tocmai furase dintr-o frizerie.
 Vizualizări articol: 1597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmele lăsate de papuci l-au dat de gol pe un tânăr care tocmai furase dintr-o frizerie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei