Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 46 (7047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angajament

Rîmbu promite că „într-un timp foarte scurt” Spitalul de Urgenţă va construi o sală de conferinţe pentru evenimente medicale de anvergură internaţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava va avea o sală de conferinţe adecvată evenimentelor ştiinţifice de mare anvergură. Anunţul a fost făcut sâmbătă, de managerul Vasile Rîmbu, la cursul de management al diabetului, organizat la Suceava de Societatea Română de Diabet,  Nutriţie şi Boli Metabolice. Vasile Rîmbu i-a spus preşedintelui SRDNBM, prof. univ. dr. Romulus Timar, că ar fi „onorant pentru Suceava” să fie gazda celei de-a 45-a ediţii a Congresului Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, din acest an. „Mă angajez ca într-un timp foarte scurt să construiesc şi să amenajez o sală de conferinţă adecvată pentru un asemenea eveniment”, a declarat Rîmbu.

Răspunsul profesorului Timar a fost că, dacă pentru congres locul de organizare este deja stabilit, acesta fiind programat în perioada 22-25 mai a.c., la Sibiu, promite că anul viitor la Suceava va avea loc un simpozion internaţional de diabet, nutriţie şi boli metabolice, „organizat cu sprijinul colegilor de peste Prut”.

Viitoarea sală de conferinţe a spitalului ar putea fi inclusă în clădirea noului ambulatoriu, a cărei construcţie este preconizată a fi finalizată în luna septembrie a acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rîmbu promite că „într-un timp foarte scurt” Spitalul de Urgenţă va construi o sală de conferinţe pentru evenimente medicale de anvergură internaţională.
 Vizualizări articol: 1384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Rîmbu promite că „într-un timp foarte scurt” Spitalul de Urgenţă va construi o sală de conferinţe pentru evenimente medicale de anvergură internaţională3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei