Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 44 (7045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Plasat în arest la domiciliu, după ce şi-a accidentat prietenul de pahar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de 30 de ani, din comuna Dorna Arini, care marţi seara s-a urcat băut la volanul unui autoturism neînmatriculat şi l-a accidentat pe amicul său de pahar, a fost plasat în arest la domiciliu în urma lanţului de infracţiuni comise. Faptele pentru care este acuzat bărbatul s-au petrecut marţi seara, după ce în după-amiaza aceleiaşi zile el s-a întâlnit cu un prieten şi împreună au consumat băuturi alcoolice în mai multe locuri.

La un moment dat, în jurul orei 21.00, şoferul, Ionuţ Vasile Nacu, s-a oferit să-l conducă acasă pe prieten, numai că, din cauza gheţii şi a unei manevre imprudente, maşina a derapat şi a intrat într-un şanţ de pe drumul comunal Pârâul Ortoii. Proprietarul maşinii a mers la un alt prieten, care avea un tractor, pentru a-i cere ajutorul. Între timp, amicul de pahar a plecat spre casă pe jos. După ce a reuşit să scoată maşina din şanţ, şoferul a plecat după prietenul cu care petrecuse prin cârciumi. Când l-a ajuns din urmă, şoferul l-a lovit cu maşina pe amicul său care se deplasa pe marginea drumului, după care l-a urcat în maşină şi l-a transportat acasă. Prietena şoferului a observat starea în care se afla cel rănit şi a sunat la 112, solicitând o ambulanţă. Echipajul medical a fost informat că victima accidentului a fost, de fapt, victima unei agresiuni.

Poliţiştii au aflat în scurt timp cum s-au petrecut lucrurile, în urma verificărilor constatând că autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare pe care îl avea aplicat este fals. Şoferul este cercetat pentru un şir întreg de infracţiuni, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

În continuarea cercetărilor privind vătămarea corporală comisă, Ionuţ Vasile Nacu, de 30 de ani, a fost audiat miercuri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, care l-au trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Vatra Dornei au luat decizia cercetării în continuare a bărbatului sub arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plasat în arest la domiciliu, după ce şi-a accidentat prietenul de pahar.
 Vizualizări articol: 1090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plasat în arest la domiciliu, după ce şi-a accidentat prietenul de pahar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei