Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 44 (7045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Identificaţi

Indivizi cercetaţi penal după ce au făcut scandal într-un club din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea a doi indivizi care în urmă cu trei săptămâni au produs un scandal cu violenţe în incinta unui club din municipiul Fălticeni. În urma audierilor, cei doi sunt cercetaţi în continuare sub control judiciar.

Incidentul în care cei doi au fost protagonişti s-a petrecut în seara de 27 ianuarie în clubul fălticenean, şi a fost sesizat printr-un apel la 112 de către administratorul firmei. Cercetările au arătat că în jurul orei 01.30, Marian C., de 30 de ani, din comuna Stulpicani, în timp ce se afla în incinta clubului, a avut o altercaţie cu un tânăr de 26 de ani din comuna Berchişeşti, lovindu-l pe acesta. Fiind sub influenţa alcoolului, bărbatul de 30 de ani a distrus mai multe lucruri din bar, între care un scaun şi o boxă.

În urma cercetărilor efectuate şi a identificării autorului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violenţe”, ,,distrugere ” şi ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice”. În cursul zilei de luni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au luat măsura continuării urmăririi penale faţă de Marian C. şi un alt bărbat, Răzvan Iulian R., despre care se consideră că au acţionat împreună pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe numele celor doi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, miercuri la prânz aceştia fiind încarceraţi în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au luat decizia cercetării în continuare a celor doi, pentru o perioadă de 60 de zile, sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizi cercetaţi penal după ce au făcut scandal într-un club din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indivizi cercetaţi penal după ce au făcut scandal într-un club din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei