Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 35 (7036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Insistenţă

Prins băut la volan, de două ori în doar câteva ore, un tânăr a ajuns în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui tânăr de a se urca băut la volan de două ori în mai puţin de 4 ore a fost sancţionată drastic de poliţiști, care au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în spatele gratiilor și l-au sancţionat contravenţional.

Incidentele care l-au avut ca protagonist pe Eduard Marian A., de 19 ani, din municipiul Dorohoi, s-au derulat în timpul dimineţii de duminică, sub ochii patrulelor de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea.

În jurul orei 06.00, ei au oprit pe drumul naţional DN 17A din comună un autoturism marca VW Passat, condus de Eduard Marian A., de 19 ani, din Dorohoi, care mirosea a alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, a fost constatată o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care cel de la volan a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge. Tânărul a fost acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru comiterea acestei infracţiuni.

 

La mai puţin de 4 ore, același tânăr a fost oprit din nou de poliţiști

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 09.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul aceleiași secţii de poliţie l-a depistat din nou pe tânărul de 19 ani din Dorohoi, la volanul autoturismului VW, în timp ce se deplasa prin comună. El a fost verificat din nou cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de această dată de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au prelevat probe de sânge la spital. Tânărul le-a declarat poliţiștilor că după ce a fost depistat prima dată conducând cu alcoolemie peste limita legală, deși știa și luase la cunoștinţă că nu mai posedă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, se deplasa de această dată către domiciliul său din municipiul Dorohoi. Faptele sale deosebit de grave și inconștienţa tânărului privind consecinţele ce le-ar fi putut avea acestea i-au convins de această dată pe poliţiști că tânărul trebuie drastic sancţionat, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, fiind acuzat de săvârșirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere reţinut”. Întrucât tânărul a condus un autoturism fără asigurare de răspundere civilă auto, a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.000 de lei, fiindu-i reţinute și plăcuţele de înmatriculare ale mașinii. Procurorii au hotărât ca tânărul șofer să fie cercetat în continuare în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins băut la volan, de două ori în doar câteva ore, un tânăr a ajuns în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins băut la volan, de două ori în doar câteva ore, un tânăr a ajuns în spatele gratiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei