Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 29 (7030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără carnet

Maşina condusă de un tânăr cu permisul suspendat, urmărită în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea fără permis reprezintă una dintre cele mai grave abateri rutiere întâlnite pe drumurile publice, iar polițiştii se confruntă din păcate cu astfel de nereguli destul de des. Două astfel de cazuri au fost depistate de polițiştii suceveni duminica trecută, protagoniştii alegându-se cu dosare penale pe numele lor.

Duminică după-amiază,un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Aviatorului din comuna Şcheia, un autoturism condus de un bărbat de 25 ani din comuna Preuteşti, care fusese înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 79 km/h, pe un drum cu o viteză de deplasare limitată la de 50 km/h. Polițiştii l-au verificat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, constatând că rezultatul este negativ. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Urmărit în trafic şi depistat la volan cu permisul de conducere suspendat

În aceeaşi seară, în jurul orei 21.45, un echipaj de poliție care verifica traficul auto pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Suceava a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, iar poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia. După ce au reuşit să-l blocheze în trafic, cel de la volan a fost identificat de polițişti ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Șcheia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiştii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi este cercetat în cadrul unui dosar penal deschis pe numele său pentru comiterea infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina condusă de un tânăr cu permisul suspendat, urmărită în trafic.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maşina condusă de un tânăr cu permisul suspendat, urmărită în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptura Talianului E greu de spus dacă această rețetă foarte populară în ultimul timp este o redescoperire a unei rețete vechi sau o simplă adaptare a româncelor plecate la muncă în Italia la modul local de a găti. Certă este însă inspirația... Citeşte