Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 24 (7025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţinută pentru extrădare

O suceveancă urmărită general, găsită de carabinierii italieni în timpul unei razii într-o tabără de romi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Bălăceana, condamnată pentru multiple furturi comise pe raza judeţului nostru şi dată în urmărire încă din anul 2014, a fost depistată de carabinierii italieni în timpul unei razii desfăşurate într-o tabără de romi din Poggiofranco. Potrivit presei italiene, în timpul raziei din tabăra de romi a fost depistată şi o persoană care figura ca urmărită de autorităţile române. Cristina Betean, din Bălăceana, a fost ridicată de autorităţile judiciare italiene. Este de aşteptat ca aceasta să fie extrădată în România.

Femeia este condamnată pentru fapte de furt din locuinţe comise în mai multe localităţi ale judeţului, în special în zona Fălticeni şi Rădăuţi, şi este unul dintre cei mai vechi urmăriţi general din judeţ, cu trei mandate de executare a unor pedepse. Sarabanda condamnărilor a început încă din 2014.

Cristina Betean are de executat o pedeapsă care însumează 5 ani şi 325 de zile de închisoare, din mai multe condamnări cumulate. Poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava aveau de mai multă vreme informaţia că aceasta s-ar afla în Italia, informând şi autorităţile judiciare în acest sens.

Femeia a fost condamnată de instanţele din Fălticeni şi Rădăuţi pentru furturi, unele cu prejudicii mari. La Rădăuţi, de exemplu, unde Judecătoria Rădăuţi a condamnat-o la 5 ani de închisoare (cele 325 de zile sunt un rest de pedeapsă rămas neexecutat), inculpata a fost obligată, în septembrie 2014, la achitarea a 4.655 de euro şi 16.000 de lei, reprezentând sumele sustrase din casa unei victime.

Femeia a şi fost arestată preventiv în urma comiterii unora dintre furturi, însă după o perioadă de timp a fost pusă în libertate, astfel că la un moment dat a părăsit România. La data primei condamnări definitive, aceasta nu mai era de găsit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O suceveancă urmărită general, găsită de carabinierii italieni în timpul unei razii într-o tabără de romi.
 Vizualizări articol: 1801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O suceveancă urmărită general, găsită de carabinierii italieni în timpul unei razii într-o tabără de romi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei