Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 24 (7025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordin de restricţie

Bărbat agresiv, obligat să stea departe de cei doi copii ai săi, după ce i-a lovit şi ameninţat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie pentru doi tineri din comuna Suceviţa, după ce aceştia au fost agresaţi şi ameninţaţi două zile la rând, chiar de către tatăl lor. Decizia a fost luată de oamenii legii în urma plângerilor făcute de fiica de 18 ani şi fiul de 21 de ani ai bărbatului, pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Scandalul în familie a început duminică la prânz, la locuinţa familiei din satul Voievodeasa al comunei Suceviţa, când tatăl celor doi, Sorin Viorel S., de 43 de ani, a devenit agresiv cu aceştia. La un moment dat bărbatul l-a lovit cu pumnii în cap pe fiul său, după care i-a luat din portmoneu suma de 100 de lei, permisul de conducere şi cheile autoturismului. El s-a îndreptat apoi asupra fiicei sale, sustrăgându-i acesteia 200 de lei şi cartea de identitate, după care le-a distrus celor doi telefoanele mobile şi a continuat să-i ameninţe. Cele două victime s-au adresat atunci cu o plângere poliţiştilor de la postul de poliţie din localitate, fiind întocmite pe numele bărbatului dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de violenţă domestică şi a câte două infracţiuni de ameninţare, distrugere şi furt între rude.

Cei doi copii locuiesc de câteva luni de zile împreună cu tatăl lor, după ce mama acestora a plecat la muncă în străinătate. În urma incidentului petrecut duminică, cei doi au locuit în noaptea care a urmat la bunica lor din localitate, de unde s-au întors luni dimineaţă, la prima oră. În momentul în care au ajuns acasă, tatăl acestora a devenit agresiv verbal şi a început să-i ameninţe din nou. În jurul orei 07.30, văzând că atmosfera nu s-a calmat, tânăra de 18 ani a sunat la 112, cerând ajutorul poliţiştilor. În urma plângerilor depuse de astă dată de cei doi, prin care au fost reclamate infracţiunile de ameninţare, şi având în vedere că manifestările de comportament ale tatălui lor au degenerat, victimele au solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

În urma celor petrecute duminică după-amiază şi în dimineaţa care a urmat, poliţiştii au stabilit că se impune emiterea unui ordin de restricţie împotriva lui Sorin-Viorel S., iar procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a luat hotărârea cercetării bărbatului de 43 de ani în stare de libertate. Ordinul provizoriu emis luni dimineaţă şi valabil 5 zile îl obligă pe Sorin Viorel S. să nu intre în contact cu copiii săi, să păstreze o distanţă de 20 de metri faţă de aceştia, să nu se deplaseze la locul de muncă al fiului sau la unitatea şcolară urmată de fiica sa şi să nu se deplaseze la imobilul din comuna Suceviţa aparţinând bunicii celor doi, unde ei vor rămâne până la luarea unei decizii.  Ordinul de restricţie provizoriu poate fi înlocuit ulterior printr-un ordin de restricţie pe o perioadă decisă de instanţa de judecată, dacă magistraţii vor considera necesară prelungirea acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat agresiv, obligat să stea departe de cei doi copii ai săi, după ce i-a lovit şi ameninţat.
 Vizualizări articol: 1528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat agresiv, obligat să stea departe de cei doi copii ai săi, după ce i-a lovit şi ameninţat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei