Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 20 (7021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Informații oficiale contradictorii

Tânărul de la volan nu ar fi fost drogat, informația bombă în cazul accidentului în care a murit Gabi Rîpan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul în vârstă de 19 ani care a provocat accidentul din noaptea de 20 spre 21 ianuarie, la intrarea în Cluj-Napoca, dinspre Huedin, soldat cu moartea tinerei sucevence Gabi Rîpan, nu ar fi fost drogat, conform rezultatelor comunicate oficial anchetatorilor de medicii legiști. Această informație vine după ce imediat după accident poliția clujeană transmitea într-un comunicat de presă că „în urma testelor preliminare efectuate la unitatea medicală se pare că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive”.

Mai concret, rezultatele probelor de sânge recoltate de medicii de la UPU Cluj sunt contrazise acum de Buletinul de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală.

„În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.
Cercetările vor fi continuate de către polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente, având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice”, a transmis Poliția Cluj.

Polițiștii au transmis că cercetările sunt efectuate în continuare cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Poliția clujeană nu precizează dacă această contradicție urmează a fi analizată suplimentar, printr-o expertiză dispusă în dosar. Cert este că dosarul deschis inițial pentru trei infracțiuni rămâne deocamdată în această formă.  

Este posibil ca rezultatele inițiale să fi fost influențate de vreun medicament sau poate de suplimentele luate de tânăr pentru sala de forță, însă acestea sunt doar presupuneri deocamdată.

 

Un accident de o violență extremă și o dramă cumplită

Gabi Rîpan avea 20 de ani şi era studentă la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Management, în anul II. La vârsta de 18 ani, tânăra primise cadou din partea părinţilor un Mercedes CLS nou. Este vorba chiar de autoturismul în care tânăra a murit.

Duminică noapte, tânăra venea spre Cluj-Napoca, de la o petrecere. Tânăra era pasageră pe locul din dreapta.Prietenii au povestit că cei doi se cunoșteau de la sala de sport pe care o frecventau în Cluj-Napoca. 

Tânărul de 19 ani conducea cu viteză excesivă, iar pe raza comunei Florești, la intrarea în Cluj-Napoca, într-o depășire neregulamentară, șoferul a scăpat bolidul de lux de sub control. Mașina s-a lovit în lateral de un stâlp, cu o violență extremă. Faptul că impactul a fost unul din lateral a făcut ca elementele de siguranță ale mașinii de lux să nu prea mai conteze. Suceveanca a fost găsită decedată în mașină, în timp ce tânărul de la volan a fost proiectat în afara autoturismului. Mercedesul CLS 500 s-a rupt practic în două, iar bucăți din mașină s-au împrăștiat pe câteva sute de metri.

Gabi Rîpan este depusă la Biserica „Sf. Vineri” din Suceava și va fi înmormântată sâmbătă, 26 ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul de la volan nu ar fi fost drogat, informația bombă în cazul accidentului în care a murit Gabi Rîpan.
 Vizualizări articol: 8242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânărul de la volan nu ar fi fost drogat, informația bombă în cazul accidentului în care a murit Gabi Rîpan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei