Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 17 (7018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cooperare

Trei staţiuni de munte s-au asociat, ieri, sub bagheta lui Flutur, pentru promovarea unitară a turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii locali ai municipiilor Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc şi ai oraşului Gura Humorului, toate staţiuni turistice de interes naţionale, s-au întrunit, ieri, la Vatra Dornei, în şedinţă comună şi au votat în unanimitate propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de a forma o asociaţie turistică, în parteneriat cu CJ.

După întrunire, preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a declarat că votul consilierilor a fost unanim şi că aceştia au împuternicit primarii să facă proiectul de statut şi parteneriatul cu Consiliul Judeţean Suceava, pe acest proiect de „Organism Management al Destinaţiei”, conform OUG nr. 15/2017.

„Dorinţa noastră e să unim toate forţele sub un concept integrat de dezvoltare inteligentă a turismului în Bucovina. Suntem deschişi şi către celelalte localităţi turistice din judeţul Suceava care doresc să intre în această structură. Dorim să promovăm un brand unitar al Bucovinei, să vindem pachete turistice integrate, în toate cele trei staţiuni”, a declarat Flutur. În opinia sa, acest organism va atrage mediul privat, agenţii economici şi operatorii în turism. Ca orice asociaţie, şi aceasta va avea o structură de conducere, un statut, un regulament şi personalitate juridică.

„Dorim să promovăm curse, atât pe calea ferată, cât şi auto, între staţiuni, iar biletele de călătorie să fie comune pentru întreaga zonă. Cele trei staţiuni vor fi văzute ca un întreg şi ne propunem să punem în valoare toate formele de turism din zonă, care pot deveni complementare pentru cele trei staţiuni. Ne leagă domeniul schiabil – judeţul Suceava are peste 16 km de pârtii de schi; ne leagă parcurile şi rezervaţiile naturale, ne leagă monumentele UNESCO, ne leagă satele tradiţionale bucovinene, gastronomia, mozaicul multietnic şi multicultural şi pe o distanţă de 50 de kilometri poţi beneficia de aproape toate formele de turism”, a argumentat Gheorghe Flutur oportunitatea înfiinţării unei astfel de asociaţii între cele trei oraşe-staţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei staţiuni de munte s-au asociat, ieri, sub bagheta lui Flutur, pentru promovarea unitară a turismului.
 Vizualizări articol: 2057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Trei staţiuni de munte s-au asociat, ieri, sub bagheta lui Flutur, pentru promovarea unitară a turismului3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei