Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 17 (7018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din una în alta

Bărbat condamnat pentru tentativă de omor, arestat pentru că a accidentat un pieton pe trotuar şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Gura Humorului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a accidentat un pieton pe trotuar şi a părăsit locul faptei. Mai mult, autorul accidentului nu are permis de conducere. La propunerea de arestare s-a ţinut cont şi de faptul că bărbatul este recidivist, ispăşind până în urmă cu aproximativ un an o condamnare pentru tentativă de omor.

Adolf Cristian Neuburger a fost arestat preventiv duminică, 20 ianuarie, de Judecătoria Gura Humorului, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Cu o zi înainte, el fusese reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Pe 10 ianuarie, în Gura Humorului, o maşină a pătruns pe trotuar şi a acroşat un pieton, după care a intrat în coliziune cu zidul unei clădiri, în colţul intersecţiei dintre strada Parcului şi bulevardul Bucovina, în Gura Humorului. Pietonul a suferit o fractură la un picior în urma accidentului, iar şoferul a dispărut de la faţa locului, cu tot cu maşină.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Gura Humorului, săptămâna trecută, pe 16 ianuarie, autovehiculul implicat în accident, un Audi A6 înmatriculat în Irlanda, a fost găsit la Păltinoasa, într-un spaţiu de depozitare folosit pentru maşini ce urmează a fi dezmembrate. Bărbatul care are în proprietate spaţiul primise maşina la centrul de dezmembrări de puţină vreme. Poliţiştii au găsit pe autoturism urmele unor avarii, provenite de la accidentul din 10 ianuarie. Mergând pe fir, aceştia au ajuns la cel care ar fi condus maşina, Adolf Cristian Neuburger.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au solicitat arestarea preventivă a inculpatului, arătând că „deşi nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum cu carosabil alunecos, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a derapat, pierzând controlul asupra direcţiei de mers, maşina pătrunzând pe trotuarul din partea dreaptă a sensului său de mers, acroşând un pieton, rezultând vătămarea corporală a acestuia, după care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”.

 

Condamnarea pentru tentativă de omor

În septembrie 2013, acelaşi Adolf Cristian Neuburger a fost protagonistul unei fapte violente. Un agent de pază din Gura Humorului a ajuns atunci la spital în stare gravă, în şoc hemoragic, după ce a fost atacat şi împuns cu o furcă de doi indivizi din Voroneţ, ambii cu antecedente penale. Unul dintre agresori a fost Neuburger, iar fapta a fost încadrată la tentativă de omor. Pentru această faptă, bărbatul a primit o condamnare la 4 ani şi jumătate de închisoare, pe care a executat-o integral.

Răfuiala a plecat dintr-un club din Gura Humorului, unde agresorul avusese un conflict cu fratele victimei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat condamnat pentru tentativă de omor, arestat pentru că a accidentat un pieton pe trotuar şi a fugit.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bărbat condamnat pentru tentativă de omor, arestat pentru că a accidentat un pieton pe trotuar şi a fugit5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei