Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 16 (7017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură mai blândă

Poliţistul care şi-a agresat colegii care îl cercetau, pus în libertate, sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agentul-şef principal de la Poliţia municipiului Fălticeni trimis în judecată pentru fapte şocante, două infracţiuni de ultraj asupra unor colegi şi refuzul de prelevare de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, a scăpat, după trei luni de zile, de arestul preventiv. Tribunalul Suceava a admis contestaţia lui Dumitru Norocel şi a dispus, vineri, 18 ianuarie, schimbarea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Acesta are impuse mai multe restricţii şi obligaţii. Printre altele, nu are voie să părăsească limita teritorială a judeţului Suceava şi trebuie să se supună unui grafic de supraveghere. 

Între timp, la Judecătoria Fălticeni a început procesul în care poliţistul este judecat pentru infracţiunile de ultraj şi refuzul de a se supune prelevării de probe biologice.

 

A provocat o tamponare şi l-a lovit pe agentul care a încercat să-l oprească

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au arătat în rechizitoriul de trimitere în judecată că pe 22 octombrie 2018, în jur de ora 19.30, poliţistul Norocel, aflat în timpul liber, a condus autoturismul personal pe un drum public din Fălticeni, circumstanţe în care a tamponat şi avariat un alt autoturism, parcat în mod regulamentar. După tamponare, poliţistul a coborât din maşină şi nu i-a permis celuilalt şofer să fotografieze avariile, ulterior părăsind zona.

Celălalt şofer implicat în tamponare a sunat la poliţie, iar în scurt timp un echipaj format din doi agenţi de la Poliţia Fălticeni a ajuns la faţa locului. Cei doi poliţişti din echipaj l-au găsit pe colegul lor chiar în timp ce acesta încerca să-şi parcheze maşina. Atât colegii, cât şi celălalt şofer au declarat ulterior faptul că Norocel mirosea puternic a alcool.

În momentul în care poliţiştii din echipaj i-au cerut lui Norocel să îi însoţească în maşina de serviciu, acesta a refuzat. Unul dintre agenţii din echipaj l-a somat să se oprească, după care l-a prins de mână. A fost momentul care a declanşat prima reacţie violentă a lui Norocel.

„Inculpatul l-a lovit pe agentul de poliţie în cauză cu palma în zona tâmplei, distrugându-i ochelarii de vedere”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Dumitru Norocel a fost încătuşat şi urcat în autospecială, fiind dus la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni.

 

Un poliţist care să comită un ultraj, fapt considerat deosebit de grav de procurori

Circul avea să continue şi la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni. 

Mai mult, la Spitalul Fălticeni, deşi era încătuşat, Norocel l-a lovit de mai multe ori pe acelaşi coleg cu piciorul, în zona tibiei stângi, susţin procurorii.

Dumitru Norocel a fost readus la sediul Poliţiei Fălticeni, unde a continuat cu ameninţările la adresa colegilor, au reţinut procurorii.

Dumitru Norocel era încadrat pe postul de conductor de câini şi a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Procurorii au subliniat gravitatea faptei comise de poliţist asupra unor colegi, în condiţiile în care ultrajul este un adevărat fenomen infracţional în judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul care şi-a agresat colegii care îl cercetau, pus în libertate, sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţistul care şi-a agresat colegii care îl cercetau, pus în libertate, sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei