Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 16 (7017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pus sub acuzare

Bărbat reţinut în arest după ce a provocat un accident rutier şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii l-au depistat pe autorul unui accident rutier care a avut loc pe 10 ianuarie, la Gura Humorului, autorul părăsind locul faptei la acea vreme şi nefiind de găsit în primele zile de cercetări.

Din cercetări a rezultat că la volan s-a aflat un bărbat care nu deţine permis de conducere şi care prezintă cazier, fiind în stare de recidivă. Având în vedere acestea, pe numele suspectului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind introdus, sâmbătă după-amiază, în arestul poliţiei judeţene. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Gura Humorului, săptămâna trecută, pe 16 ianuarie, autovehiculul implicat în accident, un Audi A6 înmatriculat în Irlanda, a fost găsit la Păltinoasa, într-un spaţiu de depozitare folosit pentru maşini ce urmează a fi dezmembrate. Bărbatul care are în proprietate spaţiul primise maşina la centrul de dezmembrări de puţină vreme. Poliţiştii au găsit pe autoturism urmele unor avarii, provenite de la accidentul din 10 ianuarie. Atunci, autoturismul respectiv intrase în coliziune cu zidul unei clădiri, în colţul intersecţiei dintre strada Parcului şi bulevardul Bucovina, în Gura Humorului.

Mergând pe fir, poliţiştii au ajuns la cel care a avut maşina în folosinţă, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Gura Humorului. Acesta nu figurează ca posesor al vreunei categorii de permis de conducere. Având în vedere probatoriul şi situaţia juridică a bărbatului, acesta a fost reţinut 24 de ore. Ieri după-amiază, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului urma să stabilească ce măsuri va lua în continuare faţă de inculpatul din acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reţinut în arest după ce a provocat un accident rutier şi a fugit.
 Vizualizări articol: 1635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat reţinut în arest după ce a provocat un accident rutier şi a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei