Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 11 (7012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Comisarul-şef Adrian Buga, singurul candidat înscris pentru comanda poliţiei judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Adrian Buga, cel care conduce Poliţia Suceava în momentul de faţă prin împuternicire, s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, cea mai importantă funcţie din poliţia judeţeană. Din informaţiile noastre, Buga este şi singurul candidat, astfel că are nevoie doar de nota de trecere – 7, pentru a ocupa definitiv funcţia.

Împuternicirea lui Adrian Buga pe funcţia de inspector-şef este valabilă până pe 15 februarie, dată până la care se vor cunoaşte şi rezultatele concursului care va avea loc în data de 30 ianuarie. Examenul va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

După cum am relatat în exclusivitate în Monitorul de Suceava săptămâna trecută, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a scos la concurs cea mai importantă funcţie din poliţia judeţeană la un an şi jumătate de la precedenta încercare. La vremea respectivă, în mai 2017, nici un ofiţer nu a dorit să se înscrie la concurs, astfel că funcţia a rămas vacantă, iar şefii au fost numiţi prin împuterniciri pe câte 6 luni de zile.

Adrian Buga are 48 de ani şi jumătate şi lucrează în poliţie din 1994. A fost ofiţer de cercetări penale şi investigarea criminalităţii economice la Poliţia municipiului Rădăuţi, şeful Serviciului Supravegheri Operative şi Investigaţii Suceava (din august 2003 şi până în septembrie 2011), şef la Brigada de Operaţiuni Speciale Suceava (din septembrie 2011 şi până la finele lui 2017), după care a fost împuternicit ca adjunct şi apoi ca inspector-şef al poliţiei judeţene.

Ultimii şefi ai IPJ Suceava, cu posturile câştigate definitiv, prin concurs, au fost comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, acum mulţi ani, şi comisarul-şef Viorel Onea, care a ieşit la pensie în martie 2016.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Adrian Buga, singurul candidat înscris pentru comanda poliţiei judeţene.
 Vizualizări articol: 2933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comisarul-şef Adrian Buga, singurul candidat înscris pentru comanda poliţiei judeţene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei