Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 3 (7004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Șoferi prinşi în trafic cu alcoolemii mari. Unul dintre ei a produs şi un accident, după ce a scăpat maşina de sub control

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ciuda numeroaselor accidente produse de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, inconştienţa acestora nu cunoaşte limite. Numărul celor care urcă la volan după ce au consumat alcool este în creştere alarmantă, iar media valorilor alcoolemiilor înregistrate în ultima perioadă este parcă tot mai mare.

În primele zile ale noului an a fost înregistrat un număr destul de mare de şoferi băuţi la volan, în timpul zilei de joi trei astfel de protagonişti fiind identificaţi în trafic cu alcoolemii peste limita contravenţiei, un altul producând un accident din cauza consumului de alcool.

 

Pericol pe şosele. Cu băutura în cap la volanul autoturismului

La primele ore ale dimineţii de joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama au oprit pentru control pe DJ 176, în comuna Vama, un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani, din comuna Moldoviţa. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În aceeaşi seară, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe drumul comunal DC 88 din comuna Sadova un autoturism condus de un localnic în vârstă de 34 de ani. Bărbatul mirosea puternic a alcool, astfel încât a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat apoi la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În jurul orei 23.00, poliţiştii din Gălăneşti au efectuat un control asupra unui autoturism care circula pe un drum judeţean din comuna Bilca. La volanul maşinii se afla un bărbat de 33 de ani din comuna Vicovu de Jos, pentru care testarea alcooscopică a arătat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat şi căruia i-au fost recoltate probe de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. El este cercetat într-un dosar penal, pentru aceeaşi infracţiune ca şi ceilalţi şoferi cercetaţi de poliţişti.

 

Depistat cu alcoolemie la volan, după ce a produs un accident rutier

Un accident soldat din fericire doar cu pagube materiale a fost instrumentat de poliţiştii din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în aceeaşi după-amiază de joi. În jurul orei 17.20, în timp ce  conducea autoturismul pe strada Calea Transilvaniei din municipiu, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un localnic în vârstă de 55 de ani a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 27 de ani, din oraşul Frasin. În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate, iar în urma testării pentru determinarea alcoolemiei, rezultatul a fost negativ în cazul şoferului de 27 de ani şi de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celui de 55 de ani, din vina căruia s-a produs accidentul şi pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi prinşi în trafic cu alcoolemii mari. Unul dintre ei a produs şi un accident, după ce a scăpat maşina de sub control.
 Vizualizări articol: 1734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi prinşi în trafic cu alcoolemii mari. Unul dintre ei a produs şi un accident, după ce a scăpat maşina de sub control0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei