Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 1 (7002)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Un șofer și tatăl lui, amendați după ce au devenit agresivi cu polițiștii care i-au oprit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui bărbat din Bosanci care, oprit de polițiști în timp ce se afla la volan, a devenit agresiv cu aceștia, și a tatălui său, care a sunat abuziv la 112, au fost pedepsite prompt de oamenii legii, prin aplicarea unor contravenții pe numele celor doi.

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21.00, când autoturismul Ford condus pe un drum din Ipotești de către bărbatul de 36 de ani, din Bosanci, a fost oprit de o patrulă din cadrul Secției de Poliției Locală Ipotești. Ofensat de cererea polițiștilor de a le prezenta actele, bărbatul de la volan le-a adresat agentilor expresii și cuvinte jignitoare, chiar dacă aceștia i-au atras atenția asupra limbajului folosit. Conducătorul autoturismului s-a legitimat, dar a continuat să aibă un comportament sfidător și să fie agresiv verbal. Văzând acestea, agenții de poliție l-au imobilizat și încătușat pe bărbatul de la volan, ulterior el fiind condus la sediul Postului de Poliție Udești.

În timp ce organele de poliție îl încătușau pe şofer, din autoturism a coborât tatăl acestuia, în vârstă de 75 de ani, care a încercat să împiedice organele de poliție să-și facă treaba.

În timp ce polițiștii îl conduceau pe cel de la volan la sediul Postului de Poliție Udești, tatăl acestuia a apelat la 112, reclamând faptul că fiul său a fost încătușat de către organele de poliție și condus la un post de poliție, fără ca acesta să fi comis vreo ilegalitate.

Polițiștii nu s-au lăsat înduplecați de comportamentul celor doi bărbați, la sediul poliției șoferul fiind sancționat cu două amenzi de 290 lei, respectiv 1.000 lei, iar tatăl acestuia a fost sancționat contravențional de asemenea pentru apel abuziv la 112. Cei doi au renunțat la a face vreo plângere la adresa polițiștilor, retractând ulterior și solicitarea făcută la 112 de către bărbatul de 75 de ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer și tatăl lui, amendați după ce au devenit agresivi cu polițiștii care i-au oprit.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer și tatăl lui, amendați după ce au devenit agresivi cu polițiștii care i-au oprit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei