Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 290 (7000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu băutura în cap

Trei accidente provocate de şoferi băuţi, în timpul sărbătorii Crăciunului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea sub influenţa alcoolului a dus în zilele Crăciunului la producerea unor accidente în care trei pasageri din vehiculele implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O primă coliziune a avut loc în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din comuna Pojorâta, se deplasa cu autoturismul marca Audi A4 pe DN 17, în localitatea Sadova, spre Câmpulung Moldovenesc. Ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă şi a intrat în coliziune faţă-spate cu un autovehicul marca Skoda Octavia, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Fundu Moldovei. La rândul său, autoturismul Skoda a intrat într-un Ford Focus, condus de un tânăr de 19 ani, din Câmpulung Moldovenesc, cele două vehicule tamponate fiind staţionate la barieră.

În urma impactului, după ce s-au înţeles amiabil la faţa locului, şoferii celor trei autoturisme şi-au continuat drumul, însă dându-şi seama că o tânără din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani a fost rănită, acesta a sunat la 112, anunţând evenimentul. Tânăra rănită a fost transportată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, iar poliţiştii i-au testat alcooscopic pe şoferii implicaţi în accident, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului de 37 de ani, din Pojorâta. Evenimentul este cercetat în continuare de poliţişti într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

A produs un accident şi a fugit de la locul impactului

O altă coliziune a avut loc miercuri la prânz, pe un drum judeţean din localitatea Mălini, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din comună, aflat la volanul unui autoturism VW, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un VW Touareg, condus de un şofer de 27 de ani, din judeţul Constanţa. În urma impactului, o femeie de 76 de ani, din autoturismul înmatriculat în Constanţa, a suferit o contuzie forte la umărul drept, fiind transportată la spital.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul care intrase cu maşina pe contrasens a părăsit locul accidentului, după circa 40 de minute acesta întorcându-se la locul coliziunii. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt şofer fiind înregistrat cu un rezultat negativ în urma testării.  Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Trei autoturisme implicate într-un accident provocat de un şofer băut, la Şcheia

Câteva ore mai târziu, un şofer de 63 de ani, din Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, în zona intersecţiei denumită ”Zidul morţii”, din cauza nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda care circula în faţa sa, condus de un şofer de 48 de ani, din judeţul Botoşani. În urma impactului autoturismul marca Skoda Octavia a fost proiectat într-un autoturism marca Audi, care circula în faţa sa, condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, o femeie de 46 de ani, pasageră în autoturismul din mijloc, a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 63 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat mostre de sânge în acelaşi scop. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente provocate de şoferi băuţi, în timpul sărbătorii Crăciunului.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei accidente provocate de şoferi băuţi, în timpul sărbătorii Crăciunului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei