Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 290 (7000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În misiune

Poliţist rănit grav după ce Loganul de serviciu a fost izbit de un Mercedes care a intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr agent de poliţie în vârstă de 22 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu două fracturi la un picior după un accident rutier petrecut în timpul serviciului. Autoturismul Dacia Logan al Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a fost lovit violent de un Mercedes condus de o tânără în vârstă de 23 de ani, care a pătruns cu maşina pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 decembrie, în jurul orei 23.00, pe raza oraşului Vicovu de Sus.

Din cercetările ulterioare ale poliţiştilor a rezultat că o tânără în vârstă de 23 de ani, Andreea Balici, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul Mercedes E Class pe direcţia dinspre Vicovu de Jos spre Straja, ajunsă la intersecţia cu strada Păcii din Vicovu de Sus, a pătruns cu maşina pe contrasens. Aici a acroşat mai întâi un VW Passat, condus de o femeie în vârstă de 36 de ani, din Vicovu de Sus, după care Mercedesul a intrat violent în maşina de poliţie în care se aflau doi agenţi dintr-un echipaj al Poliţiei oraşului Vicovu de Sus.

Impactul a fost foarte violent, iar Dacia Logan grav avariată. Poliţistul de la volan, Iustin Burlă, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Putna, a fost preluat de o ambulanţă cu traumatisme grave la piciorul stâng. El a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat pe secţia de Ortopedie. Tânărul a suferit o fractură deschisă la osul superior al membrului stâng şi o fractură de rotulă. Leziunile nu îi pun viaţa în pericol, dar sunt grave şi vor necesita o perioadă lungă de recuperare.

Celelalte persoane implicate în accident nu au suferit leziuni, în ciuda violenţei impactului. După cum se poate vedea şi în fotografii, şi Mercedesul a fost avariat grav.

 

Zi foarte grea pentru poliţiştii de la Vicovu de Sus

Poliţiştii ajunşi la faţa locului le-au pus etilotestul celor două femei implicate în accident, dar şi poliţistului rănit. La toţi trei a rezultat alcoolemie 0.

Tânărul de doar 22 de ani lucrează în poliţie din acest an, fiind încadrat din promoţia de absolvenţi de şcoli de agenţi de poliţie.

Poliţiştii de la Vicovu de Sus au avut parte de o zi foarte grea pe 26 decembrie. Cu câteva ore înainte de acest accident aceştia au avut de gestionat un eveniment foarte grav şi complicat: un accident mortal în care autorul, băut, a fugit de la faţa locului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist rănit grav după ce Loganul de serviciu a fost izbit de un Mercedes care a intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 3415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţist rănit grav după ce Loganul de serviciu a fost izbit de un Mercedes care a intrat pe contrasens5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei