Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 290 (7000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

O femeie care mergea pe marginea drumului, accidentată mortal de un şofer beat, care a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă 21 de ani, care s-a urcat băut la volan, a provocat o tragedie cumplită în a doua zi de Crăciun, omorând o femeie care mergea pe marginea drumului. După impact, şoferul a fugit, punând poliţia în alertă şi îngreunându-şi şi mai mult situaţia juridică. Accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean din Straja, în a doua zi de Crăciun.

Pe 26 decembrie, în jur de ora 17.30, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, o femeie a fost accidentată de o maşină.

Din cercetările ulterioare a rezultat că şoferul unui autoturism Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, condus pe direcţia dinspre Straja către Ulma, a intrat în depăşirea a două maşini într-un vârf de pantă, peste linia continuă, moment în care a acroşat-o pe Maria C., în vârstă de 39 de ani. Femeia lovită de maşina aflată în depăşire a fost proiectată în afara carosabilului. Personalul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul femeii în vârstă de 39 de ani.

În urma măsurilor operative demarate de poliţiştii de la Vicovu de Sus, în scurt timp s-a reuşit identificarea şoferului în persoana localnicului Iliuţă Chira, în vârstă de 21 de ani, din Straja. Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând concentraţia de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost dus la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat şi probe biologice de sânge. În mod normal, concentraţia de alcool în sânge se va cifra în jurul valorii de 1,5 la mie. Alcoolemie mare, cu atât mai mult pentru un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Pe numele şoferului care a provocat cumplita nenorocire au fost demarate cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Având în vedere cumulul de infracţiuni grave, pe numele tânărului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus, miercuri seară, în arestul poliţiei judeţene. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Procurorii au solicitat, ieri, arestarea preventivă a şoferului pentru următoarele 30 de zile. Judecătoria Rădăuţi a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru cele trei infracţiuni.

Accidentul de la Straja este a doua tragedie în care moare un pieton nevinovat în aceste zile. La Fălticeni, pe 23 decembrie, o femeie în vârstă de 68 de ani a fost accidentată mortal de o maşină pe o trecere de pietoni. Din păcate, şirul acestor nenorociri pare interminabil în judeţul nostru, iar şoferii pericol public nu par să înveţe nimic din tragediile care se petrec sub ochii lor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie care mergea pe marginea drumului, accidentată mortal de un şofer beat, care a fugit.
 Vizualizări articol: 3959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie care mergea pe marginea drumului, accidentată mortal de un şofer beat, care a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei