Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 289 (6999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vieţi distruse

Tatăl i-a reproşat relaţia cu o fată, iar fiul l-a înjunghiat mortal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie şi-a condus soţul pe ultimul drum şi fiul la închisoare după un incident sângeros care s-a petrecut cu câteva zile înainte de Crăciun. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 21 decembrie şi a venit practic din nimic. În acea zi, Florin şi Nicoleta Chiforescu, din Dorna Candrenilor, au mers la Vatra Dornei împreună cu fiul lor, Raul, la cumpărături. Spre seară, cei trei s-au întors acasă, iar mama a început să trebăluiască prin casă, în timp ce tatăl şi fiul s-au cinstit cu vin.

După ce au băut circa 2,5 litri de vin, între cei doi au intervenit discuţii contradictorii. Tatăl i-a reproşat băiatului relaţia cu o fată, iar de aici lucrurile au degenerat, cu toate încercările mamei de a aplana conflictul.

La un moment dat, cei doi au început să se îmbrâncească şi să se lovească, iar Raul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a lovit tatăl în partea stângă a toracelui, în zona inimii. Florin Chiforescu s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, iar soţia acestuia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

La Dorna Candrenilor s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Vatra Dornei, dar în ciuda eforturilor făcute, Florin Chiforescu, de 42 de ani, nu a mai putut fi salvat.

În timp ce tatăl se zbătea şi îşi dădea ultima suflare, fiul acestuia s-a retras în propria cameră, acolo unde a şi fost găsit. Pentru că avea leziuni pe corp, Raul Chiforescu a fost transportat la Spitalul Vatra Dornei, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, tânărul, în vârstă de doar 20 de ani, a fost preluat de un echipaj al poliţiei pentru a fi audiat de un procuror criminalist.

Raul Chiforescu, care absolvise cursurile Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei, iar acum era student în anul doi la o facultate din Cluj, a explicat că totul s-a datorat consumului de băuturi alcoolice şi că regretă totul.

În cursul zilei de sâmbătă, 22 decembrie, pe numele lui Raul Chiforescu a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de „violenţă în familie” raportată la infracţiunea de „omor”. Ulterior, duminică, 23 decembrie, tânărul a fost prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Suceava, care a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile pentru aceeaşi infracţiune pentru care fusese reţinut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl i-a reproşat relaţia cu o fată, iar fiul l-a înjunghiat mortal.
 Vizualizări articol: 6821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatăl i-a reproşat relaţia cu o fată, iar fiul l-a înjunghiat mortal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei