Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 289 (6999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Proiecte de peste două milioane de euro, finanţate de la bugetul Primăriei Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei are în implementare trei proiecte finanţate de la bugetul local cu o sumă de peste două milioane de euro. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a declarat că cea mai mare sumă a fost alocată pentru un proiect de asfaltare a mai multor străzi din municipiu. Ilie Boncheş a precizat că valoarea totală a proiectului este de 5,621 milioane de lei, acesta aflându-se în faza de execuţie a lucrărilor. El a precizat că banii vor fi folosiţi pentru asfaltarea străzilor Azurului, Piscului, Negreşti, Gladiolelor şi Ansamblul Transilvaniei. Primarul din Vatra Dornei a precizat că un alt proiect de infrastructură rutieră, care se află în faza de execuţie a lucrărilor, este cel pentru modernizarea străzilor Crinului, Scoruşului, Cetinei şi a tronsonului doi din str. Aluniş. Tot în cadrul acestui proiect sunt incluse lucrări pentru reglementarea circulaţiei rutiere şi pietonale, respectiv sens giratoriu la piaţă şi amenajare sens unic urcare pe str. Unirii – coborâre pe str. 22 Decembrie, precum şi amenajarea unei benzi de preselecţie pe Calea Transilvaniei. Ilie Boncheş a arătat că valoarea proiectului este de aproximativ 795.000 de lei.

El a spus că anul acesta au început şi lucrările pentru reabilitarea faţadei Primăriei Vatra Dornei, proiect pentru care de la bugetul local s-a alocat o sumă de aproape 2,8 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecte de peste două milioane de euro, finanţate de la bugetul Primăriei Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiecte de peste două milioane de euro, finanţate de la bugetul Primăriei Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei