Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 289 (6999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu nepăsare

Lanţ de infracţiuni comise la volan de doi bărbaţi, care au ignorat total legislaţia rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi, care s-au urcat la volan şi au produs fiecare câte un accident rutier, ignorând normele elementare de circulaţie rutieră, sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni.

În primul caz este vorba de un bărbat de 32 de ani, care în toiul nopţii de duminică spre luni, aflându-se la volanul unei autoutilitare prin comuna Fundu Moldovei, a avariat un autoturism în parcarea unui magazin din sat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului în urma unui apel la 112 au constatat că autoturismul fusese avariat de o autoutilitară, al cărei şofer a plecat de la faţa locului, fiind găsit pe un drum judeţean din localitate. În urma cercetărilor întreprinse s-a constatat că autoutilitara nu avea plăcuţe de înmatriculare, fiind radiată din circulaţie, iar bărbatul de 32 de ani, identificat ca fiind cel care a produs accidentul, nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge la spital. El este cercetat acum în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducereşi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În noaptea de Ajun, în jurul orei 01.20, o tânără din Moara a sesizat la 112 faptul că a fost implicată într-un accident rutier în comuna Dărmăneşti, iar şoferul celuilalt autoturism se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările au arătat că accidentul s-a produs în momentul în care tânăra a făcut o manevră de întoarcere, autoturismul condus de aceasta fiind acroşat de maşina unui tânăr de 22 de ani, din Şerbăuţi. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru tânăra de 21 de ani şi de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 22 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul de 22 de ani nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus de un tânăr de 25 de ani, tot din comuna Şerbăuţi, care se afla în autoturism împreună cu alţi prieteni.

Cercetările sunt continuate pentru tânărul de la volan sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar faţă de tânărul de 25, proprietarul maşinii, pentru comiterea infracţiunii de încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lanţ de infracţiuni comise la volan de doi bărbaţi, care au ignorat total legislaţia rutieră.
 Vizualizări articol: 1726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lanţ de infracţiuni comise la volan de doi bărbaţi, care au ignorat total legislaţia rutieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei