Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 288 (6998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nu a învăţat nimic

Recidivist condamnat din nou într-un alt dosar de tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Slatina, a fost condamnat ieri într-un nou dosar penal. Aflat în stare de recidivă, Petru Irimescu a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, iar magistraţii de la Tribunalul Suceava i-au aplicat o pedeapsă de 8 ani şi 10 luni de închisoare. Soluţia de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Incidentul pentru care a fost trimis în judecată Petru Irimescu a avut loc la data de 1 iulie, pe timp de noapte, după ce individul a consumat băuturi alcoolice. În urma unei convorbiri telefonice cu un bărbat de 30 de ani, pe care l-a insultat, înjurat şi ameninţat prin telefon, Irimescu s-a hotărât să îi aplice acestuia o corecţie, în virtutea unei răfuieli mai vechi. În toiul nopţii, el s-a urcat la volanul autoutilitarei personale şi s-a deplasat la locuinţa victimei. Ajuns aici, Petru Irimescu a intrat în curtea bărbatului şi l-a luat pe acesta la bătaie, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii, după care i-a aplicat acestuia o lovitură cu cuţitul pe care îl avea asupra lui. Autorul s-a făcut apoi nevăzut, la faţa locului ajungând un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat victimei primul ajutor, după care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii, care au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror. În urma declaraţiilor luate victimei şi martorilor şi a probelor adunate de anchetatori, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Petru Irimescu pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, violare de domiciliu şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. El a fost reţinut şi ulterior arestat, iar mai nou a şi fost condamnat.

Petru Irimescu este cunoscut ca fiind un individ violent, iar în cursul anului 2012 a fost condamnat de judecători la închisoare, pentru comiterea altei infracţiuni de tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recidivist condamnat din nou într-un alt dosar de tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 2837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recidivist condamnat din nou într-un alt dosar de tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei