Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 288 (6998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Serbare

„Poveste de iarnă”, spectacolul claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, elevii claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava au urcat pe scena Casei de Cultură Suceava pentru serbarea de iarnă.

Elevii şi profesorii şi-au manifestat bucuria prin muzică, dans, culoare şi mişcare într-un spectacol plin de zâmbete şi emoţii, ce a fost apreciat de spectatori şi răsplătit cu multe aplauze.

Momentele de interpretare s-au împletit cu momente de dans (cha-cha,vals sau jive), cu hore energice, episoade de folclor, colinde, urături, jocuri strămoşeşti etc.

„Decembrie înseamnă dragoste, colinde, bucurie şi mirosul bradului vrăjit, frumos împodobit, aşezat la loc de cinste în casa fiecărui român. Primii fulgi de zăpadă aduc în sufletele copiilor bucuria reîntâlnirii cu Moş Crăciun. Sărbătorile de iarnă le trăim cu un farmec şi o frumuseţe aparte. Naşterea Domnului, marea sărbătoare a creştinilor, acest miracol al lumii, aduce schimbarea şi speranţa noastră de mai bine şi ne face parcă, în preajma acestor sărbători, să fim mai buni, mai răbdători, mai iertători unii cu alţii. Cu glasurile lor calde şi emoţionate, copiii sunt cei meniţi să exprime cel mai bine gândurile curate şi să facă urări celor dragi în aceste zile de mare sărbătoare”, au transmis organizatorii.

Spectacolul a fost coordonat de prof. înv. primar Gabriela Culiţă. Şi-au mai adus contribuţia prof. înv. primar: Mariana Mireuţă, Maria Dumitraş, Maria Cotos, Carmen Turcu, Camelia Patraş, Florina Ciubotaru, Valentina Păcurari, Camelia Macuc, Luminiţa Ştefănel şi echipa managerială formată din director, prof. Renato Tronciu, director adjunct, prof. Gabriela Cazac, şi consilier educativ prof. Ancuţa Gorban Cojocariu.Organizatorii au conturat un eveniment în cadrul căruia micii artişti şi-au pus în valoare talentul şi creativitatea, o serbare bogată în momente artistice deosebite, în prezenţa unui public numeros.

„În fiecare an, profesorii, alături de elevii lor, trăiesc clipe fericite, încărcate cu emoţii, odată cu învăţarea cântecelor, poeziilor despre Moş Crăciun, a colindelor şi a altor obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă”, au mai adăugat cadrele didactice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Poveste de iarnă”, spectacolul claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.
 Vizualizări articol: 2656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Poveste de iarnă”, spectacolul claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei