Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 286 (6996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Spectacol şi cadouri pentru copiii din cadrul Serviciilor Multifuncţionale pentru Copilul aflat în Dificultate Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sărbătoarea „Naşterea Domnului" a fost vestită marţi, 18 decembrie, de la ora 11.00, la Centrul Cultural din Gura Humorului de către beneficiarii Serviciilor Multifuncţionale pentru copilul aflat în Dificultate Gura Humorului, precum şi de personalul din cadrul acestui serviciu. La eveniment au luat parte beneficiarii şi personalul care se ocupă de aceştia, reprezentanţi ai DGASPC Suceava, numeroşi invitaţi, foşti angajaţi ai instituţiei, reprezentanţi ai colaboratorilor din oraş şi voluntari de la Colegiul “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Moderatorul evenimentului a fost interpreta de muzică populară Manuela Pentiuc.

Programul oferit de beneficiari a fost unul variat şi a cuprins dansuri de societate tematice, dansul crăciuniţelor, momente de magie, colinde şi versuri dedicate Crăciunului, sceneta de teatru "Naşterea Domnului" interpretată de elevi din cadrul Parohiei ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” din satul Molid, comuna Vama, îmbrăcaţi în costume populare, coordonaţi de preotul paroh Dragomir Ţebrean, continuând cu tradiţii şi obiceiuri din Bucovina.

În spatele acestei serbări ample şi foarte frumoase a stat multă muncă. Săptămâni întregi, beneficiarii şi educatorii lor au pregătit acest moment. De fapt, au pregătit nu doar serbarea propriu-zisă, ci şi o expoziţie cu decoraţiuni de Crăciun în cadrul Atelierului de ţesătorie şi împletituri, produsele realizate de beneficiari fiind oferite tuturor invitaţilor la spectacol. La final, publicului spectator i-a fost oferită o surpriză muzicală prin apariţia pe scenă a Ansamblului “Ciprian Porumbescu” din Suceava, în frunte cu managerul Sorin Filip, care a interpretat colinde şi cântece autentice cu solişti consacraţi, suite de dansuri, cântece vechi.

Moş Crăciun a venit prin intermediul Fundaţiei “Te Aud România”, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Sponsorii evenimentului au mai fost Alina Bibolariu din Moldoviţa şi voluntari din Grupul Local de Tineret (AGLT) din aceeaşi localitate, iar Tipografia Terra Design din Gura Humorului a sprijinit instituţia cu printarea afişelor, invitaţiilor şi diplomelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol şi cadouri pentru copiii din cadrul Serviciilor Multifuncţionale pentru Copilul aflat în Dificultate Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol şi cadouri pentru copiii din cadrul Serviciilor Multifuncţionale pentru Copilul aflat în Dificultate Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei