Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 286 (6996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Municipiul Suceava

Accident provocat de un șofer în vârstă de 64 de ani, băut, care a intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer care se afla sub influența alcoolului a provocat un accident la prima oră a dimineții de ieri, după ce a pătruns pe contrasens pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava.  Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6.55.

Din cercetările polițiștilor rezultă că Vasile Rusu, în vârstă de 64 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unei Dacii 1310, se deplasa pe strada Traian Vuia, pe direcția dinspre Calea Unirii spre strada Cernăuți și, ajuns în zona fostului ACR, a pierdut controlul asupra volanului, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un VW inscripționat taxi, condus regulamentar de Dănuț Pascari, în vârstă de 41 de ani, din orașul Gura Humorului.  În urma impactului, mașina VW a fost proiectată în gardul fostului ACR Suceava.

Șoferul în vârstă de 41 de ani care se deplasa regulamentar a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava. După investigații suplimentare a rezultat că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cervical, fără ca leziunile să fie grave.

În urma accidentului rutier au fost distruși 6 metri liniari de gard construit din prefabricate aparținând fostului ACR Suceava. 

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că șoferul care a pătruns pe contrasens avea o concentrație de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, concentrația de alcool în sânge se va cifra în jurul valorii de la 1 la mie.

Polițiștii au reușit să-l verifice cu etilotestul și pe celălalt șofer, care avea alcoolemie 0.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident provocat de un șofer în vârstă de 64 de ani, băut, care a intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 2745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident provocat de un șofer în vârstă de 64 de ani, băut, care a intrat pe contrasens0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei