Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 285 (6995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg de iarnă

Zeci de manifestări organizate de Primăria Vatra Dornei în cadrul „Târgului de iarnă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei va organiza câteva zeci de evenimente în cadrul ediţiei de anul acesta a programului „Târgul de Iarnă”. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a precizat că evenimentele au început de pe 14 decembrie, cu un spectacol de colinde, cu primirea lui Moş Crăciun şi oferirea de cadouri copiilor, şi se vor încheia pe 27 ianuarie 2019. Evenimentele vor avea loc pe platoul din spatele cazinoului din Vatra Dornei. Ilie Boncheş a spus că în perioada următoare, manifestările vor continua începând cu data de 21 decembrie, când de la ora 18:00 va avea loc spectacolul „Vine Crăciunul”, susţinut de elevii Liceului Teoretic „Ion Luca”.

În zilele următoare, tot de la ora 18:00 vor avea loc următoarele manifestări: pe 22 decembrie – spectacolul de dans sportiv cu „Red Dance”, concertul Dya şi winter party; pe 23 decembrie – spectacolul folcloric cu Ioana Moraru şi grupul folcloric „Cântec de munte”; pe 25 decembrie – spectacolul de colinde cu Ansamblul Folcloric „Dorna Dorului” şi pe 28 decembrie – Festivalul Naţional de Datini şi Obiceiuri de Iarnă „Porniţi plugul, Feţi frumoşi!”, acesta din urmând să aibă loc în zona centrală, în fața primăriei. În data de 29 decembrie, pe str. Mihai Eminescu, de la ora 11:00 va începe târgul de iarnă, iar de la ora 18:00 va continua Festivalul Naţional de Datini şi Obiceiuri de Iarnă „Porniţi plugul, Feţi frumoşi!”. În următoarea zi, pe 30 decembrie, de la ora 18:00, va avea loc un spectacol de colinde, datini şi obiceiuri de iarnă oferit de Clubul Copiilor şi Elevilor din Vatra Dornei.

Pe 31 decembrie, dornenii şi turiştii sunt invitaţi, de la ora 23:00, la Revelionul în aer liber şi la un spectacol de focuri de artificii.

Începând din 2019, programul manifestărilor din cadrul programului „Târgul de iarnă” va fi următorul, toate evenimentele începând de la ora 18:00: 4 ianuarie – Spectacol de datini şi obiceiuri de iarnă cu Ansamblul Folcloric „Plai bucovinean” din Dorna Candrenilor şi winter party; 5 ianuarie – spectacol folcloric cu Ansamblul „Bistriţa aurie” din Ciocăneşti şi winter party; 6 ianuarie – spectacol Elisa Hechelciuc şi Ansamblul Folcloric „Brăduleţul” din Dorna Arini şi winter party; 11 ianuarie – winter party; 12 ianuarie – spectacol folcloric al Ansamblului „Bujorul de munte” din Cârlibaba; 13 ianuarie - spectacol folcloric „Plai bucovinean” din Dorna Candrenilor şi winter party; 18 ianuarie – winter party; 19 ianuarie - concert Punkarta şi winter party; 20 ianuarie – spectacol folcloric cu Ansamblul Folcloric „Poieniţa” Poiana Stampei, Ioana Moraru şi Grupul folcloric „Cântec de munte”; 25 ianuarie – winter party; 26 ianuarie - concert The Boulevard şi winter party şi 27 ianuarie – spectacol folcloric cu Teodora Negrea, Mădălina Candrea, Ionuţ Candrea şi Pamfil Roată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de manifestări organizate de Primăria Vatra Dornei în cadrul „Târgului de iarnă”.
 Vizualizări articol: 1996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de manifestări organizate de Primăria Vatra Dornei în cadrul „Târgului de iarnă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei