Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 285 (6995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Nominalizări

Doi tineri suceveni sunt în finala Galei pentru Excelenţă Academică în Străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din judeţul Suceava se numără printre finaliştii competiţiei pentru Excelenţă Academică în Străinătate, eveniment anual, ce are drept scop recunoaşterea meritelor studenţilor români care studiază şi se remarcă în cadrul celor mai reputate universităţi din străinătate.

În finala Galei Studenţilor Români din Străinătate, singurul eveniment naţional destinat promovării meritelor şi valorii studenţilor români din întreaga lume, se regăsesc Alexandru Pahomi din Suceava şi Elena Andreea Teleagă din Rădăuţi.

Elena Andreea Teleagă este finalistă în cadrul secţiunii Arte.Este artist vizual şi studiază un program de master în Londra, la Slade School of Fine Art, ce aparţine de University College London, secţia Fine Art Media, pe perioada 2017-2019.

La începutul cursului, în septembrie 2017, i-a fost acordată o bursă de merit de către Sarabande: Lee Alexander McQueen Foundation, care o susţine în totalitate să studieze. A plecat din Rădăuţi la vârsta de 19 ani pentru a studia fotografie în nordul Marii Britanii, la University of Sunderland, unde a absolvit cu First Class Honours.

„Deşi este un domeniu provocator, ea continuă să îşi urmeze calea în arte, unde urmăreşte relaţia dintre amintirile personale, istoria locurilor natale şi efectul contextului socio-politic asupra existenţei. Colaborează cu diverse organizaţii artistice pentru a înţelege lumea artistică şi este în continuă căutare să îşi dezvolte propria artă indiferent de cât de întortocheat poate fi acest drum în societatea actuală”, arată organizatorii.

Alexandru Pahomi este cel de-al doilea finalist, acesta fiind nominalizat la categoria “Studentul anului în România”. Este student doctorand, cu bursă, în anul I, în cadrul Şcolii doctorale de Chimie a Universităţii de Vest din Timişoara.
Ca student în cadrul Facultăţii de Chimie, Biologie, Geografie, începând cu anul 2013, a avut ocazia să fie implicat ca organizator sau voluntar într-o multitudine de activităţi sau proiecte la nivelul facultăţii sau al Universităţii de Vest din Timişoara. Implicarea directă în aceste proiecte l-a ajutat să se dezvolte ca individ şi l-a ambiţionat să participe la cât mai multe activităţi. De fiecare dată a dat dovadă de adaptabilitate, implicare şi bune calităţi organizatorice.

 

A X-a ediţie a Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate

De-a lungul celor nouă ediţii de până acum, mai mulţi tineri suceveni s-au remarcat în cadrul Galei: Carla Baricz - Studentul Român al Anului din America de Nord, nivel postuniversitar; Cristina Bleorţu - Marele Premiu Studentul Român al Anului în Străinătate, Andra Maria Buta - Studentul român Erasmus al Anului; Maria Secrier -  Menţiune specială pentru excelenţă etc.

Cele nouă ediţii anterioare au reunit studenţi, absolvenţi şi personalităţi marcante, atât din domeniul academic, cât şi din alte domenii, cu scopul de a contribui la dezvoltarea României.

Ediţia din ianuarie 2019 a Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate are o însemnătate deosebită pentru Liga Studenţilor Români din Străinătate, marcând celebrarea a 10 ani de promovare şi sprijinire a excelenţei academice româneşti. Câştigătorii vor fi selectaţi de un juriu alcătuit din personalităţi ale societăţii româneşti din mediul academic şi profesional. 

Potrivit organizatorilor, misiunea Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate reprezintă recunoaşterea meritelor academice şi extracurriculare ale participanţilor, premiate prin cele opt categorii ale Premiilor LSRS: Studentul Român al Anului din America de Nord, Studentul Român al Anului din Europa – nivel universitar, Studentul Român al Anului din Europa – nivel post-universitar, Studentul Român al Anului de pe alte Continente, Studentul Român Erasmus al Anului, Premiul Special în Arte, Studentul Anului în România, Marele Premiu Studentul Român al Anului în Străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri suceveni sunt în finala Galei pentru Excelenţă Academică în Străinătate.
 Vizualizări articol: 2648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri suceveni sunt în finala Galei pentru Excelenţă Academică în Străinătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei