Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 285 (6995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Mezeluri de tradiţie din Bucovina

Brandul de mezeluri “Fabrica Veche” deschide primul magazin, miercuri, în cartierul George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru sucevenii dornici să redescopere gustul mezelurilor de odinioară, bucate de poveste, preparate cu atenţie şi exigenţă, din ingrediente premium, producătorul local de carne şi mezeluri „Fabrica Veche” deschide miercuri, 19 decembrie, la ora 8.00, primul magazin al brandului.

Acesta este situat în cartierul sucevean George Enescu, la parterul blocului Curcubeu, vizavi de biserica Sfinţii Trei Ierarhi.

Noul magazin îşi va întâmpina clienţii cu o varietate de preparate ţărăneşti, mezeluri de tradiţie, sortimente bogate de carne proaspătă, dar şi produse din carne specifice perioadei Crăciunului.

Kaizer ţărănesc, ceafă ţărănească, pastramă, muşchi file, slăninuţă afumată, costiţă, cârnaţi ţărăneşti fragezi şi aromaţi, şuncă, salam, piept de porc, jambon, chişcă de casă, ceafă afumată, tobă ţărănească în membrană naturală sunt doar câteva dintre bunătăţile apetisante, mezeluri de-ţi lasă gura apă, pe care clienţii care vor trece pragul magazinului le vor putea încerca.

Preţurile promoţionale sunt o altă componentă pe care reprezentanţii magazinului vor miza, iar, printre multe alte oferte, gospodinele care vor pregăti masa de sărbători vor găsi la magazinul din George Enescu pulpă de porc la un preţ imbatabil, fără adaos comercial.

Mai mult, primii 200 de clienţi ai magazinului vor avea parte de surprize, iar următorii 500 vor primi, de asemenea, mici atenţii din partea reprezentanţilor brandului.

 

“Fabrica Veche” face parte din grupul Carpatis

Brandul “Fabrica Veche” este parte a grupului Carpatis, este gama de top, care se identifică prin grija pentru calitatea mezelurilor şi a produselor ţărăneşti, preparate din carne bună, afumate cu lemn de fag, păstrând în fiecare produs o fărâmă din trecut.

”Mezeluri de tradiţie din Bucovina”, aşa cum se defineşte “Fabrica Veche”, înseamnă produse fără potenţiatori de gust, coloranţi, aditivi sau alte chimicale. Sărarea se face în mod autentic, se folosesc condimente naturale, respectându-se timpii de maturare prevăzuţi de vechile reţete tradiţionale. “Fabrica Veche” are grijă ca cei pe masa cărora ajung aceste mezeluri să aibă zilnic cele mai fragede şi cele mai gustoase specialităţi, care să îi încânte cu gustul lor.

„<Fabrica Veche> îşi propune să aducă pe masa consumatorilor tot ceea ce pentru ei înseamnă nostalgie, gustul de odinioară. Sunt produse făcute cu grijă, produse care stau la maturat câteva zile cu ierburi aromatice, sare şi piper, apoi sunt puse la fierbere, apoi afumate cu lemn de fag, în cele şase unităţi de afumare în stil clasic pe care le-am construit. E un gust apreciat, sunt bucate aşa cum aveau pe masă părinţii noştri, gusturi care nu erau mutilate de amelioratori şi E-uri. Şi produsele tocate sunt tratate cu aceeaşi exigenţă, tocmai pentru că şi exigenţele consumatorilor au crescut”, a arătat Ionuţ Burac, reprezentant al brandului “Fabrica Veche”.

 

100 de magazine “Fabrica Veche” în următorii 10 ani

Magazinul “Fabrica Veche” din municipiul Suceava este primul dintr-o serie de 100 de magazine pe care brandul şi-a propus să le deschidă în următorii 10 ani, în toată ţara.

Iar cifra 100 nu este aleasă întâmplător, ci este un concept care se înscrie în sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, o expresie a respectului pentru acest moment de referinţă al românilor, un proiect curajos care aminteşte şi redescoperă bucate autentic româneşti care au avut puterea să rămână, peste ani, un etalon al bunului gust.

”Esteun magazin care se va integra perfect în cultura noastră organizaţională, care se raliază setului nostru de valori, definit de-a lungul timpului. Iar una dintre valorile noastre importante, pe care o preţuim în mod deosebit, este clientul fericit, satisfăcut de o achiziţie bine făcută. Iar odată ce vor încerca produsele cu eticheta <Fabrica Veche>, clienţii vor valida calitatea acestora. Avem cele mai solide atuuri de pe piaţă, şi aici amintesc experienţa de zeci de ani din industrie, acel know-how esenţial, o echipă puternică, familiarizată cu gusturile bune de altădată. Facem cu drag ceea ce oferim clienţilor, avem forţă în negocierea cu furnizorii şi astfel reuşim să aducem pe piaţă produse de o calitate deosebită, la preţuri imbatabile”, a mai precizat Ionuţ Burac.

Acesta a mai menţionat că magazinul din George Enescu va surprinde şi prin atmosfera specială, creată de o echipă de arhitecţi, un cadru prietenos şi agreabil, la care se adaugă elemente de tehnologie de vârf, sisteme de răcire performante.

”Nu se va face rabat de la nimic ce priveşte calitatea sau igiena. Va fi un magazin de referinţă, care respectă cele mai exigente rigori, standarde pe care vrem să le imprimăm în toate cele 100 de magazine <Fabrica Veche>”, a mai precizat Ionuţ Burac.

 

Duc mai departe tradiţia produselor de odinioară

Pe rafturile magazinelor “Fabrica Veche”, clienţii vor putea găsi şi produse Merinde şi Carpatis. Grupul Carpatis este a partea a Asociaţiei Produs în Bucovina, având calitatea de membru fondator.

Pasiunea, grija pentru ingrediente şi produsul final, onestitatea, munca susţinută şi respectul faţă de clienţi sunt câteva dintre principiile care au clădit şi au consolidat, timp de peste 25 de ani, compania Carpatis.

Prezentă pe piaţă din 1991, vechea clădire a fabricii este atestată documentar încă din 1904, construită după un proiect habsburgic, funcţionând ca primul ”Abator comunal” al Sucevei.

Tumultul Primului Război Mondial a transformat fabrica în furnizor de hrană pentru armata română, pentru ca, mai târziu, în anii ‘50, în clădire să funcţioneze o fabrică de gheaţă şi, mai apoi, o fabrică de bere. 

Odată cu înfiinţarea Organizaţiei Naţionale de Turism (ONT), fabrica şi-a recăpătat adevărata funcţionalitate, respectiv cea de producere a mezelurilor, îndeletnicire prin care s-a consacrat şi şi-a făcut un renume în comunitatea locală. Tot aici, zilnic, produsele Carpatis şi “Fabrica Veche” duc mai departe tradiţia produselor din carne, din Bucovina.

La început, Carpatis însemna 10 angajaţi şi o producţie zilnică cifrată undeva la 400 de kilograme de mezeluri. Astăzi, Carpatis este o companie puternică, un angajator redutabil, cu peste 170 de angajaţi, cu o producţie zilnică de circa 10.000-13.000 de kilograme de produse, o fabrică modernă, investiţii şi procese de tehnologizare de ultimă generaţie, multe dintreele realizate cu fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brandul de mezeluri “Fabrica Veche” deschide primul magazin, miercuri, în cartierul George Enescu.
 Vizualizări articol: 1678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Brandul de mezeluri “Fabrica Veche” deschide primul magazin, miercuri, în cartierul George Enescu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei