Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 283 (6993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intervenţii

Toate drumurile din judeţul Suceava au fost deschise traficului, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate drumurile naţionale şi judeţene din Suceava au fost deschise traficului în perioada weekendului, deşi a nins aproape în permanenţă în ultimele două zile. Potrivit unei informări transmise de Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Iaşi, la finalul săptămânii trecute, circulaţia pe drumurile naţionale din judeţul Suceava s-a desfăşurat normal, fără problemele din cauza carosabilului sau a vremii. Potrivit drumarilor, carosabilul a fost umed ca urmare a ninsorilor slabe înregistrate, cu porţiuni cu zăpadă frământată cu o grosime de 1-2 cm pe raza judeţului Suceava, dar sub un centimetru în zona Câmpulung Moldovenesc. Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a precizat că utilajele Secţiilor de Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc au intervenit pe toate traseele pe care le au în administrare, motiv pentru care nu au fost înregistrate probleme. Prefectul a precizat că având în vedere că pentru perioada următoare se anunţă în continuare precipitaţii sub formă de ninsori, utilajele Secţiilor de Drumuri Naţionale sunt pregătite să intervină.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc a precizat că nici pe drumurile judeţene nu au fost înregistrate blocaje din cauza ninsorilor, toate traseele fiind deschise traficului. Viorel Seredenciuc a spus că inclusiv Transrarăul a fost deschis traficului la finalul săptămânii trecute.

În privința trenurilor de călători care trec prin Suceava, au fost garnituri afectate, însă nu pe raza județului nostru. Conform unui comunicat al CFR Călători, au înregistrat întârzieri trenul Vatra Dornei Băi-București Nord de sâmbătă noapte, și trenul IR 1765 Iași-Timișoara Nord, care ieri avea mari întârzieri, în zona de vest a țării.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate drumurile din judeţul Suceava au fost deschise traficului, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.
 Vizualizări articol: 1460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate drumurile din judeţul Suceava au fost deschise traficului, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei