Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 283 (6993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă lăudabilă

Peste 100 de copii făcuţi fericiţi în cadrul acţiunii caritabile „Şi Moşul joacă baschet”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moş Crăciun a venit mai devreme pentru o parte din copiii centrelor de plasament din Suceava, care, într-o duminică cu ninsori abundente, au avut parte de o zi aparte, în care au jucat baschet, s-au distrat aruncând mingea la coş, au socializat şi au servit bunătăţi de la sponsori, în cadrul acţiunii caritabile „Şi Moşul joacă baschet”.

„Ne bucurăm că am reuşit să organizăm a treia ediţie a evenimentului <Şi Moşul joaca baschet> şi să le oferim copiilor posibilitatea de a bate mingea împreună cu îndrăgitul personaj, care a venit încărcat cu cadouri la întâlnirea cu ei. În ciuda zăpezii de afară, au fost peste 100 de copii prezenţi, care au aruncat cu mingea la coş şi s-au întâlnit, emoţionaţi, cu Moş Crăciun. Fiecare copil a vrut să spună câte o poezie şi Moşul le-a oferit tuturor câte un cadou. Le mulţumesc tuturor partenerilor care au făcut posibil acest eveniment şi sunt bucuros că anul acesta am avut un nou sponsor din străinătate, Asociaţia caritabilă Amie Monaco , care sprijină copiii din întreaga lume şi îi mulţumim pe această cale”, a  spus Andrei Zarojanu, preşedintele clubului de baschet „Castorii”, iniţiatorii acestui eveniment caritabil, dar şi a competiţiei de streetball care are loc în fiecare an, vara - în centrul municipiului, pe esplanada Casei de Cultură, iar iarna, în sală.

Acţiunea caritabilă iniţiată în parteneriat cu DGASPC Suceava, Asociaţia Multicare, Asociaţia SEVA şi Asociaţia caritabilă Amie Monaco, s-a desfăşurat duminică, 16 decembrie, de la ora 10.00, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din cartierul Obcini.

Micuţii care au avut ocazia să se întâlnească cu Moş Crăciun, să primească cadouri, dar şi să joace baschet şi să savureze bunătăţi oferite de partenerii evenimentului – McDonalds, Gogo şi Aqua Carpatica, sunt de la Şcoala Specială Suceava şi de la centrele de plasament ale  DGASPC Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de copii făcuţi fericiţi în cadrul acţiunii caritabile „Şi Moşul joacă baschet”.
 Vizualizări articol: 1306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 100 de copii făcuţi fericiţi în cadrul acţiunii caritabile „Şi Moşul joacă baschet”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei