Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 283 (6993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

La Berchişeşti a fost inaugurată noua sală de sport de la şcoala gimnazială din comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua sală de sport a şcolii gimnaziale din comuna Berchişeşti a fost inaugurată recent, în prezenţa autorităţilor locale, parlamentari suceveni, elevi şi cadre didactice din comună, dar şi din Ucraina şi Republica Moldova. Primarul din Berchişeşti, Violeta Ţăran, a precizat că sala de sport a fost construită printr-un proiect iniţiat de primărie şi finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Valoarea investiţiei a fost de 2,24 milioane de lei, fără TVA.

„Inaugurarea şi sfinţirea noii săli de sport a şcolii generale din comuna Berchişeşti, precum şi festivităţile aferente acestui eveniment, au constituit un real succes pentru noi. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care ne-au sprijinit, instituţiilor statului şi societăţilor care au contribuit la realizarea acestei superbe săli de sport: Compania Naţională de Investiţii, proiectantul S.C. Nord Proiect, constructorului SC Victor Construct, consilierilor locali şi angajaţilor Primăriei Berchişeşti, parlamentarilor suceveni şi, în mod special, domnului senator Ioan Stan, precum şi tuturor entităţilor care au avizat favorabil investiţia noastră”, a spus Violeta Ţăran după inaugurarea noii săli de sport.

Noua sală de sport se află pe terenul unde a funcţionat vechea şcoală, foarte aproape de clădirea şcolii gimnaziale din Berchişeşti. Sala are o tribună cu capacitatea de 102 locuri şi dispune de instalaţii specifice jocurilor de handbal, baschet, volei, tenis de câmp, badminton, minifotbal, spaliere pentru gimnastică, spaţiu pentru prim-ajutor, depozitare, patru vestiare cu grupuri sanitare dotate cu duşuri şi toalete, cabinetul profesorului, spaţii administrative, spaţii create special pentru persoanele cu handicap. Sala dispune şi de un sistem de ventilaţie modern, un sistem de sonorizare integrat, supraveghere video, o centrală termică pe combustibil solid şi o instalaţie de panouri solare, dar şi o pardoseală din covor sintetic modular, cu strat de absorbţie, cu grosime de 12 cm, rezistent la abraziune şi la impact.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Berchişeşti a fost inaugurată noua sală de sport de la şcoala gimnazială din comună.
 Vizualizări articol: 1785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Berchişeşti a fost inaugurată noua sală de sport de la şcoala gimnazială din comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei