Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 282 (6992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment caritabil

„Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a VI-a, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Clubul Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc va avea loc duminică, 16 decembrie, de la ora 14:00, acţiunea umanitară „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a VI-a. Peste 50 de copii şi tineri cu dizabilităţi, însoţitorii acestor copii şi peste 100 de oameni care au ales să fie Moş Crăciun pentru unul din aceşti copii şi tineri cu nevoi speciale se vor afla duminică la Clubul Aquarius Center. Evenimentul a cunoscut un imens succes în rândul câmpulungenilor şi nu numai. Oameni din întreaga ţară au extras la îndemnul organizatorilor un bileţel ce conţinea doar vârsta şi numele copilului pe care urmează să-l facă fericit în pragul sărbătorilor. Povestea „Şi tu poţi fi Moş Crăciun” a început de la Sebastian Crăciun, „micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, care era mereu supărat că din cauza dizabilităţii de care suferă nu putea sta în frig să-l aştepte pe Moş Crăciun pe platoul din centrul municipiului, când acesta venea pentru toţi copii din comunitate.

 

50 de copii cu nevoi speciale vor primi cadouri de la Moş Crăciun

 Sebi, împreună cu mama sa, Anca Crăciun, preşedinta Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, a organizat în anul 2013 prima ediţie a acestui eveniment şi l-au adus pe Moş Crăciun într-un cadru mult mai favorabil copiilor, în aplauzele celor ce s-au alăturat proiectului. De atunci, an de an, acest eveniment mult aşteptat a ajuns o emblemă a Asociaţiei „Freamăt de Speranţă”, asociaţie înfiinţată tot de Sebi şi Anca Crăciun, susţinuţi de câţiva prieteni dragi care au înţeles că doar unindu-şi forţele pot oferi o şansă copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi la recuperare şi reabilitare gratuită. Anul acesta, pe lângă cei 30 de copii şi tineri înscrişi în programul de reabilitare al Asociaţiei, au mai fost invitaţi încă 20 de copii cu dizabilităţi din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Acest lucru a fost posibil datorită numărului mare de prieteni care au ales să fie alături de organizatori. Mulţi sponsori sunt constant prezenţi alături de copii, au devenit membri de onoare ai Asociaţiei şi sunt alături de aceştia la toate evenimentele organizate de către Asociaţie, dar şi în viaţa de zi cu zi. „Este şi cazul familiei Troaşe, gazda evenimentului, a familiilor Alboi, Nisioi, Baciu şi Liţu, antreprenori din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care au <adoptat> aceşti copii şi care de fiecare dată răspund afirmativ în ajutorarea lor, dar şi a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, care este un exemplu pentru comunitate şi an de an este prezent alături de Moş Crăciun sau de iepuraşul de Paşte, aducând daruri copilaşilor şi bucurându-i cu atenţia lui”, după cum ne-a spus Anca Crăciun.

 

„Tombola Viselor”

În cadrul evenimentului este programat şi un scurt program artistic de colinde, la care au răspuns invitaţi de seamă, dar şi lansarea noului album de muzică şi poezie semnat de Sebastian Crăciun şi Armin Ivan şi intitulat sugestiv „Sunet de paşi”. Cei prezenţi la eveniment pot participa la o tombolă, intitulată „Tombola Viselor”, la care fiecare invitat poate participa extrăgând un bileţel care are valoarea unei şedinţe de terapie, 30 de lei. Printre obiectele ce pot fi extrase la tombolă se numără şi picturi, cărţi, dar şi multe lucrări hand-made create de copiii din Asociaţia „Freamăt de Speranţă” la orele de terapie şi ergoterapie, intitulate „Să învăţăm să ne ajutăm”, în care părintele, copilul şi terapeutul formează o echipă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a VI-a, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a VI-a, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei