Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 282 (6992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Peste 10.000 de pachete de țigări și un autoturism de teren, capturate la Vicovu de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră suceveni au interceptat, la mijlocul acestei săptămâni, un transport ilegal de țigări de peste 25.000 de euro.

Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, miercuri seară un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Vicovu de Sus a observat în apropierea frontierei de stat un autoturism de teren care nu își justifica prezența în zonă. Oamenii legii au acționat pentru oprirea mașinii suspecte efectuând somațiile legale prin voce, însă conducătorul auto nu s-a supus, condiții în care au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment șoferul a abandonat autoturismul și s-a retras pe teritoriul ucrainean.

Polițiștii de frontieră au descoperit în mașina abandonată mai multe colete care conțineau 10.300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 120.500 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Comisarul-șef Poroch-Serițan a mai arătat că, a doua zi, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret a descoperit într-un autoturism marca Peugeot,în locul roții de rezervă, 400 de pachete de țigări. Țigările, în valoare de 600 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul mașinii, Valentin T., în vârstă de 32 de ani, cu dublă cetățenie româno-ucraineană, a fost sancționat contravențional cu amendă de 5.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 10.000 de pachete de țigări și un autoturism de teren, capturate la Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 1974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 10.000 de pachete de țigări și un autoturism de teren, capturate la Vicovu de Sus5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei