Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 280 (6990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Miercuri seara

Moş Crăciun a venit încărcat cu mii de cadouri în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Miercuri seara, copiii din municipiul Suceava au avut ocazia de a se întâlni cu Moş Crăciun şi de a primi o mulţime de cadouri, la scena de lângă bradul din Centru, unde au colindat şi au fost colindaţi la rândul lor.

La fel ca în ceilalţi ani, municipalitatea suceveană a pregătit 5.000 de cadouri pe care să le ofere în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Şi în acest an Primăria Suceava şi Consiliul Local au vorbit cu Moş Crăciun, să vină cu cadouri pentru copiii cuminţi. Mă bucur că sunteţi în număr destul de mare aici, noi am făcut eforturi să amenajăm cât mai frumos această zonă – cui îi place bradul, mâna sus! Le mulţumesc copiilor de la Colegiul <Mihai Eminescu> şi de la Seminarul <Mitropolit Dosoftei>. Chiar de am părul grizonat, nu sunt Moş Crăciun, dar l-am văzut pe aici. Haideţi să-l strigăm!”, a spus primarul Ion Lungu, căruia i s-a alăturat curând faimosul personaj care vine an de an încărcat cu cadouri.

Edilul sucevean a profitat de ocazie pentru a le transmite sucevenilor „un sfârşit de an cu bucurii, pace şi realizări”, mulţumindu-i Moşului pentru cadourile frumoase pe care le face an de an.

În continuare, centrul Sucevei a răsunat de frumoasele colinde ale copiilor, în timp ce  Moşul şi ajutoarele sale împărţeau cadourile.

Pe întreg parcursul manifestării, Poliţia Locală Suceava a vegheat la buna desfăşurare  a acţiunii de împărţire a cadourilor, formând culoare de trecere spre scenă, evitând astfel ca mulţimea prezentă – aproximativ 1.000 de oameni, să se îngrămădească pentru a urca pe scenă, acolo unde se dădeau pungile cu cadouri.

Oferirea a mii de cadouri pentru copii, în preajma sărbătorilor de iarnă, este o adevărată tradiţie la Suceava, fiind păstrată de 15 ani consecutiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Crăciun a venit încărcat cu mii de cadouri în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Moş Crăciun a venit încărcat cu mii de cadouri în centrul Sucevei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei