Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 280 (6990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie

Ioan Balan: „Autostrăzile sunt pe hârtie, frumos colorate, dar inexistente în realitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan spune că întreg programul de guvernare al coaliţiei PSD-ALDE este, în realitate, o mare minciună. Promisiunile făcute în 2016, la instalarea guvernelor marionetă ale lui Liviu Dragnea, au fost amânate pentru 2021 şi, cel mai probabil, nu vor fi puse în practică niciodată.

„De exemplu, sub Guvernarea PSD-ALDE pensiile vor crește, însă nu de acum, ci după ce va trece anul 2021! Câți dintre părinții și bunicii noștri vor mai apuca, oare, să se bucure de o eventuală creștere a pensiilor? Sub Guvernarea PSD-ALDE salariile vor crește, însă, deocamdată, numai pe hârtie, iar o eventuală majorare se va realiza, dacă vor fi bani, după anul 2021! Deja modelul economic falimentar al PSD-ALDE a crăpat, iar Guvernul este obligat ca în anul 2019 să înghețe salarii și să amâne cu 8 luni majorarea punctului de pensie. Alocații, indemnizații și alte promisiuni sociale sunt amânate tot după anii 2021 sau 2022”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul liberal de Suceava este de părere că românii sunt păcăliţi zi de zi cu planuri mincinoase, cu proiecte costisitoare pentru construcția a sute și mii de kilometri imaginari de autostrăzi, realizate în parteneriat public privat, adică pe banii românilor, deși banii gratuiți zac la Uniunea Europeană, nefolosiți.

„Autostrăzile sunt, așa cum erau și în urmă cu 6 ani, tot pe hârtie, frumos colorate, dar inexistente în realitate. Autostrada Sibiu-Pitești a fost compromisă, Autostrada Moldovei a fost uitată, Autostrada Craiova-Pitești a fost transformată în drum rapid, deși costă mai mult și nu rezolvă problema transportului rutier din regiune. Am mari îndoieli că Guvernul Dragnea-Dăncilă va respecta Legea privind construirea Autostrăzii Unirii, de la Ungheni la Târgu Mureș, căci banii de investiții au fost mereu tăiați din bugetul statului. Așadar, lucrări de infrastructură se vor face, însă tot după anul 2021, când PSD și ALDE vor fi doar istorie”, a opinat Ioan Balan.

Şi în ceea ce priveşte spitalele regionale mult trâmbiţate, Guvernul dă rateuri după rateuri şi, în loc să se apuce de treabă, vine cu noi termene.

„Guvernul și-a mai recunoscut încă o dată incompetența și a amânat, cu încă 3 ani, demararea lucrărilor la cele trei spitale regionale de la Iași, Craiova și Cluj-Napoca, deși banii pentru construcția lor stau nefolosiți în vistieria Uniunii Europene, iar amplasamentele sunt aprobate de mai bine de doi ani. Nici unul dintre cele 3 Guverne PSD-ALDE nu a fost în stare să întocmească niște proiecte serioase, deși în România oamenii mor cu zile în spitalele învechite și fără dotări care mai funcționează, deocamdată”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „Autostrăzile sunt pe hârtie, frumos colorate, dar inexistente în realitate”.
 Vizualizări articol: 1396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: „Autostrăzile sunt pe hârtie, frumos colorate, dar inexistente în realitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei