Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 280 (6990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imobilizată

Femeie rănită grav de mașina pornită și neasigurată, care s-a pus în mișcare în curtea casei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina pe care o pornise era neasigurată și s-a pus în mișcare. Femeia a fost prinsă între partea din spate a autoturismului și o anexă aflată în curte, suferind leziuni care au necesitat transportul acesteia la spital.

Accidentul s-a produs marți dimineață, în curtea femeii din satul Românești al comunei Grănicești, fiind anunțat de un vecin printr-un apel la 112. La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Poliției Orașului Siret care au demarat cercetările și un echipaj al ambulanței, care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru investigații suplimentare.

Verificările au arătat faptul că în jurul orei 08.40, femeia de 34 de ani a ieșit din casă și a pornit motorul autoturismului marca VW Passat, care era parcat în curtea locuinței. Aceasta a pornit instalația de dezaburire, după care a coborât din autoturism și s-a deplasat în spatele acestuia. În curtea aflată în pantă, mașina s-a pus în mișcare, femeia fiind prinsă între haion și o anexă a locuinței, unde a rămas imobilizată. Un vecin care a auzit strigătele femeii a intrat în curte și a reușit să mute mașina, ajutând-o pe femeie să intre în locuință.

Transportată la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului sucevean, medicii au diagnosticat-o cu suspiciune de fractură de bazin și hemoragie internă, fiind internată pentru investigații suplimentare.  Polițiștii fac în continuare cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie rănită grav de mașina pornită și neasigurată, care s-a pus în mișcare în curtea casei.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie rănită grav de mașina pornită și neasigurată, care s-a pus în mișcare în curtea casei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei