Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 280 (6990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

A murit în prima lui zi de muncă, lovit de rădăcina unui arbore doborât

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident petrecut marți după-amiază într-o pădure din cadrul Ocolului Silvic Broșteni a provocat moartea unui bărbat. El a fost grav rănit după ce rădăcina unui arbore doborât a căzut peste el, provocându-i leziuni grave. Toate încercările colegilor de muncă de a-l transporta rapid spre echipajul de prim-ajutor au fost zadarnice, echipajul ambulanței constatând decesul.

Accidentul a fost sesizat poliției și ambulanței marți după-amiază, în jurul orei 14.00, printr-un apel la 112. Nenorocirea se petrecuse într-o pădure de pe Pârâul Arsuri, în zona Neagră din Ocolul Silvic Broșteni, victima fiind transportată cu un microbuz spre centrul orașului Broșteni. Victima a fost preluată de echipajul unei ambulanțe, care a încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu a mai putut decât să constatate decesul acesteia.

Investigațiile efectuate de polițiști au scos la iveală faptul că Ilie Todirică, de 45 de ani, din comuna Borca, județul Neamț, s-a deplasat în dimineața zilei de marți, împreună cu alți muncitori angajați ai unei firme din Borca, într-o pădure din cadrul Ocolului Silvic Broșteni, unde aveau de executat lucrări de fasonare a lemnului. În urma doborârii unui arbore, o rădăcină a căzut peste bărbatul de 45 de ani, provocându-i leziuni grave. Muncitorii care se aflau în zonă l-au ridicat de la faţa locului şi l-au transportat cu microbuzul în Broşteni, deoarece în zona respectivă nu este semnal telefonic. În urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că bărbatul nu era angajat şi se afla în prima lui zi de muncă. Cadavrul bărbatului a fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind anunțați inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, care vor demara o anchetă privind respectarea normelor de securitate în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit în prima lui zi de muncă, lovit de rădăcina unui arbore doborât.
 Vizualizări articol: 2778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A murit în prima lui zi de muncă, lovit de rădăcina unui arbore doborât0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei