Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 278 (6988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

WiFi4EU

Bani de la UE pentru internet gratuit în 11 localități sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de localități din România, printre care și 11 localități sucevene, vor primi fonduri europene în valoare totală de 3,36 milioane de euro pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless în cadrul programului WiFi4EU.

Lansat în prima parte a acestui an, programul WiFi4EU prevede acordarea de bonuri valorice a câte 15.000 de euro pentru localitățile care se angajează să ofere publicului acces gratuit la internet wireless.

Dintre cele aproape 900 de localități românești care s-au înscris la prima etapă a programului european, organizată la începutul lunii noiembrie, au fost selectate 224 de localități.

Din județul Suceava au fost selectate pentru finanțare comunele Stulpicani, Șaru Dornei, Dorna Arini, Arbore, Putna, Bălcăuți, Crucea, orașul Siret, municipiile Vatra Dornei, Rădăuți și  Gura Humorului.

Rețele finanțate prin WiFi4EU vor fi gratuite și fără publicitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani și nu vor colecta date cu caracter personal.

Pentru localitățile care nu au primit bonuri după prima rundă vor mai exista încă trei oportunități de depunere a cererilor de finanțare în cadrul WiFi4EU, următoarea rundă fiind așteptată la începutul anului viitor. 

Finanțarea este acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani de la UE pentru internet gratuit în 11 localități sucevene.
 Vizualizări articol: 2254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bani de la UE pentru internet gratuit în 11 localități sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei