Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 275 (6985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dăruim și Ajungem MARI

Târg de Crăciun caritabil pentru copiii din centrele de plasament din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de voluntari „Ajungem MARI” organizează târgul caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI” pentru a susţine educaţia copiilor din centrele de plasament din Suceava.

Fondurile strânse se vor transforma în ieşiri, ateliere educaţionale şi creative, excursii, cursuri vocaţionale, vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

„În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că și anul acesta ne dorim să le facem un cadou mult mai important: amintiri şi experienţe frumoase alături de voluntarii <Ajungem MARI>”, au arătat organizatorii.

Sucevenii sunt așteptațiduminică, 16 decembrie, între 13.00 și 18.30, la Carrefour Shopping City Suceava, în zona caselor de marcat, pentru a se bucurara de produsele hand-made pe care organizatorii le pregătesc: bijuterii, decorațiuni, cosmetice, haine și multe, multe dulciuri și bunătăți. Pe lângă produsele hand-made, aceștia pregătesc un concert şi un moment de dans realizat în colaborare cu Şcoala de dans „Dance Vibes”.

„Fiecare cadou pe care ți-l faci ție sau celor dragi se transformă într-o donație care va ajuta copiii din centrele de plasament să ajungă oameni mari.Magia este garantată, iar intrarea este liberă!”, mai spun inițiatorii.
Dacă cei care ajung la eveniment doresc să aducăjocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive, acestea trebuie să fie în stare bună, pentru că vor fi oferite copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie. 
"Ajungem MARI" este principalul program al Asociației Lindenfeld și susține educația a peste 2.000 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din București și 25 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1.300 de voluntari. Programul educațional ”Ajungem MARI” a pornit cu fonduri zero în 2014 și a finanțat inițial proiectele prin evenimente de strângere de fonduri pe platforma Galantom.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de Crăciun caritabil pentru copiii din centrele de plasament din județ.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de Crăciun caritabil pentru copiii din centrele de plasament din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei